De Resultaatmakers

AP Support en WEM

AP Support is official reseller en businesspartner van het applicatieplatform WEM.

Wat is WEM?

WEM stelt vrijwel iedereen in staat om maatwerk-applicaties te maken, door het gebruik van een simpele drag and drop-manier. “Met de WEM Modeler bieden wij een State of the art platform. Het bouwen van webapplicaties met WEM is hierdoor niet enkel voor programmeurs weggelegd”, aldus onze Business Manager IT, Wouter Mertens. “Onze inhoudelijke consultants, die we graag Business Application Developers noemen, kunnen volwaardige applicaties voor u maken die volledig aansluiten op uw behoeften”.

Maatwerk-applicaties voor uw bedrijfsprocessen

“Platform WEM zorgt voor applicatie-ontwikkeling zoals het van succesvolle ondernemingen wordt verwacht: maatwerk-software zo snel als je bedrijf verandert. Omdat je niet programmeert, maar je bedrijfsprocessen modelleert, noemen we het Rapid Application Modeling (RAM).”, legt Wouter uit.

De mogelijkheden met WEM zijn oneindig, van het automatiseren van formulieren tot complexe enterprise systems en zelfs geavanceerde integratiemogelijkheden. Dit alles uiteraard volledig veilig en beschermd.

Lees hier meer over de mogelijkheden

patroon

AP Support en WEM

“Je moet WEM zelf ervaren om te geloven wat je er allemaal mee kan.”, zegt Stephan Schram, Senior Consultant bij AP Support en WEM-adviseur. Tevreden klanten waaronder VGZ, Divosa en Meeùs hebben al ondervonden hoe het met WEM mogelijk is snel om op marktontwikkelingen te kunnen reageren en hun procesideeën te realiseren. Tijdens een demo is het zelfs mogelijk uw eigen maatwerk-software te laten bouwen door een van onze ervaren WEM-adviseurs.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Wouter Mertens via woutermertens@apsupport.nl en laat u verrassen!

Neem gerust contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie, of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!

Wouter Mertens, Business Manager IT