Alle berichten

AP Support en WEM

AP Support is official reseller van het applicatieplatform WEM en businesspartner van ZoomBim.

Wat is WEM?

WEM stelt vrijwel iedereen in staat om maatwerk-applicaties te maken, door het gebruik van een simpele drag and drop-manier. “Met de WEM Modeler bieden wij een State of the art applicatieplatform. Iedereen kan met WEM webapplicaties bouwen, niet alleen programmeurs.”, aldus onze IT Business Manager Wouter Mertens.

“WEM zorgt voor applicatie-ontwikkeling zoals het van succesvolle ondernemingen wordt verwacht: maatwerk-software zo snel als je bedrijf verandert. Omdat je niet programmeert, maar je bedrijfsprocessen modelleert, noemen we het Rapid Application Modeling (RAM).”, legt Wouter uit.

De mogelijkheden met WEM zijn oneindig, van het automatiseren van formulieren tot complexe enterprise systems en zelfs geavanceerde integratiemogelijkheden. Dit alles uiteraard volledig veilig en beschermd.

“Je moet WEM zelf ervaren om te geloven wat je er allemaal mee kan.”, zegt Stephan Schram, Senior Consultant bij AP Support en WEM-adviseur. Tevreden klanten waaronder VGZ, Divosa en Meeùs hebben ervaren hoe het met WEM mogelijk is snel op marktontwikkelingen te kunnen reageren en procesideeën te realiseren. Tijdens een demo is het zelfs mogelijk je eigen maatwerk-software te laten bouwen door een van onze ervaren WEM-adviseurs.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Wouter Mertens via woutermertens@apsupport.nl en laat je verrassen!

Wouter Mertens

Business Manager IT

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >