Alle berichten

AP Support steunt Stichting Het Vergeten Kind

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, goed nieuws! Helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Stichting Het Vergeten Kind strijdt daarom voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Net zoals wij onze consultants kansen willen geven om zich continu te blijven ontwikkelen. In de hoop zoveel mogelijk jongeren die kans te gunnen, dragen wij graag ons steentje bij.

Sinds kort zijn wij daarom partner van Stichting het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Denk aan verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en/of leven onder de armoedegrens. Kinderen in deze zogeheten multi-probleemgezinnen zijn erg kwetsbaar. Bij ruim 55.000 gaat het zodanig mis, dat thuis wonen niet meer mogelijk is.

Onze eerste ondersteunende actie voor de Stichting staat in verbinding met onze deelname aan de Zomercompetitie van het Bedrijvenvoetbal de afgelopen zomermaanden. Voor ieder gescoord doelpunt ‘scoorden’ we €10,- voor Stichting Het Vergeten Kind. Het AP-voetbalteam schopte het tot de halve finale en maakte in totaal 35 doelpunten. Dit resulteerde in een bijdrage van € 350, – voor Het Vergeten Kind!

 

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >