Alle berichten

Benieuwd naar bottom-up procesoptimalisatie? Lees ons white paper!

Disrupt or be disrupted
– John Chambers, voormalig CEO van Cisco

Bottom-up procesoptimalisatie en innovatie in de financiële dienstverlening zijn hot topics. Bedrijven kunnen vandaag niet meer overleven zonder operational excellent te zijn, klanten perfect te benaderen en ook nog eens agile te zijn. Het is daarom ook dat de technologische vernieuwingen elkaar in rap tempo opvolgen.

Helaas ervaart men op de operationele afdelingen van verzekeraars en banken niet de voordelen van deze ontwikkeling en wordt men geforceerd om kostenverlagingen door te voeren. Technologische vernieuwingen zijn uitbesteed aan de interne IT-afdeling en zijn vaak kostenintensief. De belangrijkste reden voor deze hoge kosten, is dat de meeste bedrijven vasthouden aan oude gedragspatronen en managementstructuren.

In deze white paper wordt een bottom up-aanpak voorgesteld, die bewezen effectiever is bij de beheersing van de kosten. AP Support zal haar visie op dit onderwerp uiteenzetten en u voorzien van handvatten en argumenten om bottom-up procesoptimalisatie te bevorderen in uw organisatie.

Download de white paper hier!

Bottom up-procesoptimalisatie: de problemen van morgen vandaag oplossen

raket bottom-up procesoptimalisatie

Wouter Mertens

Business Manager IT

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >