Alle berichten

Cursussen IT businessline

In de Businessline IT leer je de meest complexe IT-vaardigheden in de vingers te krijgen die je direct kunt toepassen in het bedrijfsleven. Je start als leerling met de basiscursussen en aan de hand van jouw ontwikkeling kun je je uiteindelijk specialiseren tot datgene wat jou het meeste aanspreekt.

Wat onze cursussen tot een succes maakt, is dat ze voor en door supporters worden gegeven. Zo noemen wij onze medewerkers doorgaans. Je wordt als leerling opgeleid door een collega-supporter die dezelfde cursus(sen) als jij heeft gevolgd. De kracht hiervan is dat de docenten hun eigen werkervaring mee kunnen nemen in de cursussen. Zij gebruiken hun werkervaring om de cursussen continu te verbeteren, zodat deze blijven aansluiten op de eisen van onze opdrachtgevers.

Basiscursussen

  • Excel Expert Cursus

De Excel Expert Cursus bestaat uit drie modules die je alles gaan leren over de basisbeginselen van Excel. Je leert werken met basis IT-apps, die je direct kunt gaan toepassen op de werkvloer bij je opdrachtgever. Aan het eind van deze cursus kun je meer dan de gemiddelde Excel-gebruiker en mag je jezelf met recht een Expert noemen.

  • Software Engineering Basis

Binnen deze cursus verdiep jij je in de basisbeginselen van het gehele proces rondom de ontwikkeling, uitvoering en het onderhoud van software. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen, bouwen en testen van software, zodat je aan het einde van cursus in staat bent om zelf met slimme toepassingen te komen voor complexe problemen binnen de financiële dienstverlening.

Specialisaties

  • Software Engineering Gevorderd

De Software Engineering Basis cursus heeft je laten kennismaken met het ontwikkelen, bouwen en testen van software. In deze cursus ga je deze vaardigheden beter ontwikkelen. De belangrijkste elementen van het programmeren zullen je worden bijgebracht, zodat je uiteindelijk zelf applicaties kunt bouwen!

Grote hoeveelheden gegevens omzetten in informatie, dat zijn je kerntaken als data-analist. Je zorgt ervoor dat grote hoeveelheden gegevens zodanig worden vertaald, dat ze door iedereen geïnterpreteerd en begrepen kunnen worden. Deze cursus leert je dus feitelijk hoe je verborgen verbanden uit big data kunt halen.

  • IT Proces Consultant

Aan het eind van deze cursus weet jij als geen ander hoe je bedrijfsprocessen in kaart kunt brengen en hoe je deze kunt verbeteren aan de hand van simpele IT-oplossingen. Je leert om bedrijfsprocessen in kaart te brengen en om IT-oplossingen aan te dragen die nodig zijn om deze processen te verbeteren. Door jouw creatieve IT-oplossingen creëer je toevoegde waarde en leer je hoe je met minder tijd, betere resultaten kunt bereiken. Kortom, een aanwinst voor iedere opdrachtgever!

Software moet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Als Test Engineer houdt je je daarom bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van een nieuw gebouwde (of gewijzigde) applicatie. Dit doe je door de software te testen. Uiteindelijk ben je in staat om te ontdekken waar de fouten liggen en wat ervoor nodig is om de kwaliteitsstandaard van de software op peil te houden of zelfs te verhogen.

  • IT Business Analist

Als IT Business Analist sla je bruggen tussen de wens en de oplossing, tussen de business en de IT, tussen de gebruikers en de IT-specialisten. Je brengt de behoefte van de opdrachtgever in kaart en vertaalt deze naar IT-oplossingen, zodat de IT-specialisten ermee aan de slag kunnen.

Businessline IT

itbusinessline@apsupport.nl

Indien u graag meer informatie ontvangt, kunt u contact opnemen met onze Businessline IT.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >