Alle berichten

Deel uitmaken van de IT Community

Binnen de Business line IT kun je ook middels de community je consultancy skills ontwikkelen. Deze skills helpen jou om sneller en beter je doel te bereiken als IT professional in de financiële dienstverlening. Daarnaast kom je ook snel in aanraking met andere consultants en leer je de nieuwste technieken en ervaringen van je collega’s. Binnen de community zul je:

 • projectmatig leren werken
 • saleservaring opdoen
 • management-skills verbeteren
 • communicatie- en presentatievaardigheden verbeteren

De community is opgedeeld in 5 teams. Jij kiest een team uit waar je graag deel van zou uitmaken. In het team zal jou gevraagd worden om verantwoordelijk te zijn voor een lange termijndoelstelling en hiervoor taken uit te voeren. Periodiek zul je je team middels een overleg op kantoor informeren over de voortgang van je opdracht. Je kunt deel uitmaken van de volgende teams:

 • Interne communicatie:

  Dit team is verantwoordelijk voor het informeren en betrekken van alle IT-consultants van AP Support. In dit team wordt verwacht dat je de supporters (consultants) continu betrekt bij alle ontwikkelingen op het gebied van de Businessline IT. Hierbij kun je denken aan het organiseren van events, het begeleiden in de loopbaanontwikkeling, het schrijven van nieuwsbrieven, etc.

 • Toolingbibliotheek:

  In dit team ben je verantwoordelijk om het delen van kennis met betrekking tot software development te bevorderen. Ook ben je verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat Sales beschikking heeft tot de laatst bewezen technieken om deze te laten zien aan onze klanten. Taken die hierbij horen zijn onder andere het testen van ontwikkelde software, het online zetten van ontwikkelde software en het perfectioneren daarvan.

 • Product backlog:

  In dit team ben je verantwoordelijk voor het signaleren, inventariseren en priotiseren van development-vraagstukken, zowel intern als bij de opdrachtgever. Jij bent hier verantwoordelijk continu te controleren welke kansen er zijn om onze opdrachtgevers en collega’s te helpen. Taken die hierbij horen zijn, het opstellen van user stories, het aansturen van het development team en het houden van interviews en gesprekken.

 • Opleidingen:

  In dit team ben je verantwoordelijk voor het continu opleiden en ontwikkelen van consultants in IT-vaardigheden op de meest effectieve wijze. Ook voel je je verantwoordelijk om in te spelen op trends in de markt en te peilen welke nieuwe vaardigheden vereist zijn van onze consultants. Je stelt in dit team opleidingsplannen op, organiseert de cursussen samen met de binnendienst, maakt afspraken met docenten (intern en extern) en zorgt voor continue verbetering en digitalisering van het opleidingsmateriaal.

 • Externe communicatie:

  In dit team ben je verantwoordelijk voor de communicatie ‘naar buiten toe’. Je draagt zorg voor de communicatie naar onze opdrachtgevers en klanten en zorgt ervoor dat het merk ‘AP Support’ gepromoot wordt. Hierbij horen taken zoals het aanleveren van content voor de website, het organiseren van campagnes en e-marketing.

Businessline IT

itbusinessline@apsupport.nl

Indien je graag meer informatie ontvangt, kun je contact opnemen met onze Businessline IT.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >