Alle berichten

Een korte terugblik op 20 jaar AP Support

ap support bestaat 20 jaar ballonnen ap support 20 jaar ap support taart 20 jaar

AP Support bestaat meer dan 20 jaar! In 2018 vierden we dit jubileum met onder andere taart voor al onze collega’s en opdrachtgevers. Ook in de toekomst blijft ons doel om meetbaar rendement voor opdrachtgevers te creëren. Dit doen we door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit bij onze opdrachtgevers. Onze consultants bieden wij een carrièrefundering binnen de financiële dienstverlening door middel van vakgerichte opleidingen, soft skills-trainingen en uitdagende opdrachten. Hun talentontwikkeling staat hierbij voorop!

Zo dragen we bij aan het creëren van waarde voor zowel klanten als voor professioneel talent. Wij willen dit bereiken door proactief oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met commitment voor het resultaat. Zo richten wij ons op distributie, kostenbeheersing, wet- en regelgeving en flexibilisering van de arbeidsmarkt. Daarbij streven wij naar structurele procesverbeteringen bij onze opdrachtgevers én naar verbetering van de marktwaarde van onze consultants op de arbeidsmarkt. Hen bieden we graag alle handvatten die zij nodig hebben om zichzelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de vorm van opleidingen en cursussen. Het uitgangspunt hierbij is steeds het realiseren van een positieve sociale impact.

In de afgelopen jaren hebben we honderden trainees mogen opleiden en met vele interimmers en freelancers samengewerkt in mooie opdrachten. Velen kijken positief terug op AP Support als springplank voor hun carrière:

Ook AP Support groeit verder door. Wij hebben doorlopend vacatures voor trainees en ervaren professionals. Afgestudeerde starters (MBO/HBO/WO) of ervaren professionals die open staan voor een nieuwe baan binnen de financiële dienstverlening, we komen graag met jullie in contact!

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >