Alle berichten

In tien maanden tijd van reactief naar proactief

Hallo! Mijn naam is Barry Vloeijberghs, ik ben 24 jaar oud en ik ben opgegroeid in het welbekende vissersdorp Volendam. Tien maanden geleden ben ik begonnen aan het traineeship bij AP Support. Dit is mijn ervaring tot nu toe.

De zomer van 2018

In de zomer van 2018 heb ik de master Commerciële Rechtspraktijk afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. De weg naar de arbeidsmarkt kon ik niet vinden, totdat AP Support mij via LinkedIn benaderde voor een traineeship. Met een open mindset ben ik aan het traineeship begonnen, zodat ik mij breed kon oriënteren op de arbeidsmarkt. Inmiddels heb ik ontdekt dat de die veel mogelijkheden biedt!

Nationale Nederlanden

Mijn eerste opdracht was bij Nationale Nederlanden, daar was ik werkzaam op de pensioenafdeling. Ik heb mij daar beziggehouden met de administratieve verwerking van pensioenaanspraken van verzekerden. Bij Nationale Nederlanden heb ik ook kennisgemaakt met de ‘Agile-cultuur’. Die cultuur heeft mij ertoe gezet proactief te zijn. Zo heb ik onder andere een dag meegekeken met een bedrijfsjurist op de juridische afdeling en een inhouse-dag bezocht met betrekking tot een managementfunctie.

Rabobank

Na mijn eerste opdracht bij NN, ging ik naar Rabobank. Daar hoorde ik bij het team Financial Markets Products & Regulation. Ik heb mij hoofdzakelijk beziggehouden met het EMIR Initial Margin-project. Nieuwsgierig? Zie mijn LinkedIn-pagina voor de omschrijving van het project. Bij Rabobank ben ik ook uitgedaagd om 21 dagen niet te klagen. Dit is mij nog niet gelukt 😊. Al met al een leuke en leerzame periode.

Vervolg

Na deze ervaring bij Nationale Nederlanden en Rabobank vind ik het erg leuk en interessant om juridisch inhoudelijk werk te verrichten voor een (groot) bedrijf. Ook deins ik er niet voor terug om een managementfunctie te bekleden. Challenge me!

Barry Vloeijberghs

Junior Consultant

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >