Alle berichten

Mijn nieuwe rol binnen AP Support – Rony

Een nieuwe rol dichter bij mijn talent

(Mee)bouwen aan AP Support als partner in low code IT-oplossingen en leverancier van IT-specialisten

Ik ben supertrots dat ik een paar maanden geleden ben begonnen in mijn nieuwe rol als Junior Accountmanager IT. AP Support maakt al meer dan 20 jaar resultaat op operationeel en tactisch niveau bij haar partners. Een belangrijke verrijking van die koers is dat AP Support een aantal jaren geleden een partnership is gestart met WEM. WEM is een low/no code-platform waarmee zowel ontwikkelaars als gebruikers makkelijk en snel webapplicaties kunnen bouwen.

AP Support aan het ‘low code’- modelleren geslagen

In 2016 zijn onze in-housetrainingen aangevuld met opleidingen in low code modelleren in WEM. Zo leren mijn collega’s om hun procesideeën om te zetten in gebruiksklare webapplicaties.

Werken met WEM betekent het minimaliseren van de stap van idee naar werkelijkheid. Zo zag ik applicaties voorbij komen die hele waardeoverdrachttrajecten kunnen sturen, CRM-op-maat-systemen, webshops of webportals voor toetsing van opleidingen. Zelf heb ik samen met een collega een webapplicatie ontwikkeld die gebruikmaakt van live KVK-data voor (pensioen)administratieve doeleinden.

Partner in business & IT

Bent u op zoek naar een partner die uw organisatie helpt groeien naar haar maximale potentie? Graag gaan wij met u in gesprek.

ronyeltink@apsupport.nl

Rony Eltink

Accountmanager IT - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >