Alle berichten

Mijn ontwikkeling binnen IT bij AP Support

Elk persoon heeft zijn talenten, interesses en passies! Binnen het traineeship van AP Support word je op weg geholpen om jouw passie en talenten te ontdekken en deze verder te ontwikkelen.  Een standaard traineeship bestaat niet bij AP Support! Jij geeft het traineeship vorm op basis van jouw intrinsieke motivatie en voorkeuren. Jij bent de vormgever van jouw eigen carrière en ontwikkeling.

Intrinsieke motivatie en passie

Die intrinsieke motivatie en passie zijn essentieel binnen een team en voor jouw eigen ontwikkeling bij AP Support. Collega’s met onder andere deze eigenschappen lopen de extra meters bij hun opdracht. Ze zetten door wanneer tegenslagen zich voordoen. Het zijn de werknemers die vallen en continue opstaan totdat ze het resultaat bereiken dat ze voor ogen hebben. Binnen AP support profileren we ons niet voor niets als resultaatmakers met een topsportmentaliteit. Natuurlijk is werkervaring belangrijk voor werkgever, maar de juiste intrinsiek gemotiveerde persoon op een afdeling neerzetten is net zo waardevol. Startende professionals met een “groei-mindset” en sterke intrinsieke motivatie ontwikkelen zich in korte tijd snel. Dit wordt mogelijk gemaakt door onder andere de benodigde coaching vanuit de organisatie.

Jouw concrete toekomstplannen worden gelinkt aan de juiste collega’s binnen AP Support en de opdrachtgever, zodat jouw talent volledig wordt benut. Hierdoor leer je de benodigde competenties in jouw werkveld en bouw je verder aan jouw cv. Belangrijk voor het hierboven genoemde is natuurlijk wel: wat wil jij bereiken en waarom? En hoe ga je daar naartoe werken?

Data-analist na 2 jaar

Door het stellen van zulke vragen, heb ik binnen twee jaar mooie stappen richting een functie als data-analist gemaakt. Opleidingen, consultancy-vaardigheden en begeleiding waren voor mij belangrijk na mijn studie. Door het volgen van opleidingen binnen de IT businessline van AP, ben ik nu dagelijks bezig met coderen. De IT-wereld is spannender en uitdagender dan je van tevoren verwacht. Na mijn studie had ik nooit verwacht te werken in de IT-wereld. Nu kan ik mij een carrière zonder IT niet voorstellen.

Als je nog niet klaar bent met studeren, nieuwsgierig bent naar IT en werkervaring wilt opdoen, dan ben je binnen het IT traineeship van AP Support aan juiste adres.

Wytze Blom

Medior Consultant - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >