Alle berichten

Mijn start bij AP Support – Barry

Afgelopen zomer heb ik mijn studie Rechten afgerond. Voordat ik bij AP Support in dienst ben getreden, ben ik voor mijzelf gaan overwegen waar ik mijn focus op wil leggen. Toen heb ik besloten om mijn focus te leggen op persoonlijke ontwikkeling. AP Support kwam op mijn pad en na een tweetal gesprekken was ik ervan overtuigd dat zij mij daarin konden begeleiden. Dat bleek ook in de eerste twee weken bij AP Support.

De eerste twee weken bij AP Support

Op de eerste dag heb ik kennisgemaakt met de andere starters. In de dagen die volgden hebben wij elkaar en onszelf beter leren kennen. Onder begeleiding van AP Support hebben wij onszelf opengesteld voor elkaar en dat was zeer leerzaam. Zo hebben wij van elkaar geleerd wat onze karaktereigenschappen zijn en hoe daarmee om te gaan. Daardoor hebben wij ons als groep gevormd aan het eind van de rit. Kortom, AP Support heeft mij gestimuleerd om in teamverband te werken. Met deze mindset ben ik gestart aan mijn eerste opdracht.

Mijn eerste opdracht

Op dinsdag 15 januari 2019 ben ik als administratief inhoudelijk medewerker gestart bij Nationale Nederlanden in Amsterdam. Ons cluster houdt zich hoofdzakelijk bezig met het beoordelen, controleren en verwerken van pensioenaanvragen. Daarnaast ben ik zeer betrokken bij het cluster en denken wij gezamenlijk mee over verbeterprocessen van de werkzaamheden. Wat deze opdracht voor mij leuk maakt, is dat er veel waarde wordt gehecht aan werken in teamverband.

 

Ook op zoek naar een leuke functie in teamverband? Solliciteer dan hier voor een functie bij AP Support! ]

Barry Vloeijberghs

Junior Consultant - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >