Alle berichten

Mijn start bij AP Support – Debbie

In april was mijn eerste sollicitatiegesprek en daarna is het supersnel gegaan. Vanaf het begin had ik aangegeven dat ik de branche Bank en Hypotheken het interessantste vond. Mijn tweede sollicitatiegesprek was daarom met Robin Zeeuw, de accountmanager Bank en Hypotheken. Na een superleuk gesprek kon ik begin mei al beginnen met de stageweken en daarvoor kon ik al op gesprek bij een opdrachtgever. In de eerste stageweek begonnen we met het halen van onze Wft Basis. Het tempo lag hoog, maar het was goed te doen.

In de tweede week kregen we consultancy- en Exceltraining, maar gingen we ook meer sociale activiteiten doen. Hierdoor leerden we elkaar op een leuke manier kennen. In deze twee weken kreeg ik te horen dat ik in juni mocht beginnen als hypotheekacceptant bij opdrachtgever Florius.

Op 3 juni was het zo ver. Mijn eerste dag bij Florius als hypotheekacceptant. Bij Florius word je vijf weken meegenomen in een opleidingsklasje om zo alle verschillende processen te leren. Ik zag al genoeg Opel Karl’s met AP Support-logo staan en ik bleek zelfs een AP Supporter als begeleider te hebben. Vanaf het begin kregen we al veel verantwoordelijkheid, maar wel met de begeleiding die je nodig had. Een topstart dus!

Inmiddels zijn we bijna klaar met de opleidingsklas en gaan we de teams in, waar naar het schijnt weer een wereld aan taken voor ons opengaat. Geen moment om je te vervelen dus. Bij AP Support krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Zo kan je vanaf het begin aangeven wat je zelf graag zou willen en na het gesprek met een eventuele opdrachtgever kan jij nog aangeven of jij het een match vindt. Voor mij was het zeker een match dus ik ben er meteen voor gegaan. Daarnaast worden nog vele opleidingen en trainingen gefaciliteerd, maak daar ook zeker gebruik van! Ga uitzoeken wat jij leuk vindt en pak je kansen. Jij moet het doen, AP Support reikt het aan!

Debbie Meering

Junior Consultant - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >