Alle berichten

Mijn start bij AP Support – Erna

In november 2018 ben ik begonnen met mijn traineeship als Junior Consultant Zorg bij AP Support. In plaats van te starten met de gebruikelijke stageweken, ben ik meteen begonnen met werken voor de eindejaarscampagne bij Aon. Nadat ik aangenomen was, moest ik snel mijn Wft basis-diploma halen waarna ik kon starten als klantenadviseur zorg bij Aon. Het was een leuk en leerzaam project waarbij ik veel heb mogen leren op het gebied van telefoongesprekken voeren en klanten adviseren.

Na het project bij Aon ben ik samen met een aantal collega’s alsnog aan de stageweken begonnen. Dit waren twee gezellige en leerzame weken. In die tijd hebben we samen geleerd voor de Wft Zorg, waarvan we aan het einde van die twee weken ons examen moesten doen. Naast het leren voor het Wft-examen hebben we kennis gemaakt met collega’s op kantoor, diverse trainingen gevolgd en een escape room gedaan voor de teambuilding.

Aansluitend op de stageweken kon ik meteen beginnen aan mijn tweede opdracht als adviseur pgb bij het zorgkantoor van VGZ. Inmiddels ben ik drie weken werkzaam bij VGZ en ook hier heb ik het erg naar mijn zin. In mijn dagelijks werk ben ik voornamelijk bezig met het beoordelen van zorgbeschrijvingen die mensen insturen om de zorg met hun persoonsgebonden budget vanuit de Wet langdurige zorg te regelen. Wat ik leuk vind aan het werken bij AP Support is dat ik door middel van verschillende opdrachten kan ontdekken welke functies het beste bij mij passen en daarnaast nog opleidingen en trainingen naar keuze kan volgen.

[ Ook op zoek naar een veelzijdige nieuwe job? Solliciteer dan hier voor de functie van (Junior) Consultant Zorg! ]

Erna van de Pas

Junior Consultant - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >