Alle berichten

Mijn start bij AP Support – Mark

Ik heb nadat ik afgestudeerd was een tijdje gereisd in Azië. Helaas kwam dat ten einde en moest ik op zoek naar een baan. Na 8 maanden reizen ging ik op zoek. ‘Vers’ op de arbeidsmarkt met een HBO-diploma “International Leisure Management” wist ik niet precies waar ik moest gaan zoeken, maar kansen waren er overal!

Ik opende mijn LinkedIn-profiel en kreeg een aantal verzoeken: of ik zin had in een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk ben ik bij AP Support beland.

In de eerste week was het erg intens, veel nieuwe impressies en informatie. Gelukkig had ik een gezellige groep. De 2e week vond ik ook erg gezellig en de druk was er wat van af omdat ik mijn Wft Basis had gehaald.

De workshop ‘Werken met een topsportmentaliteit’ in Den Bosch was erg leuk om te doen, om een les basketbal te krijgen van een oud-professional is wel speciaal. Binnen 2 weken was ik al meteen geplaatst bij een bedrijf in Amersfoort, met leuke collega’s.

Het fijne aan AP is de verschillende dynamiek. Het is een heel divers bedrijf en ik vind het heel erg fijn om steeds nieuwe (werk)plekken te vinden. Ook is het fijn dat je jezelf kan blijven doorontwikkelen, op je eigen tempo. Ik ben al wel klaar met mijn studie, maar zit niet graag stil. AP Support geeft jou de regie in handen over de kant die je op zou willen gaan.

Jij bent de regisseur van je eigen carrière!

Mark IJkhout

Junior Consultant - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >