Alle berichten

Mijn start bij AP Support – Praew

Mijn start als consultant bij AP Support was niet conventioneel. Met enkele collega’s ben ik eerst begonnen met een opdracht alvorens te beginnen met de trainingsweken bij AP Support. De eerste opdracht heeft mij veel bijgebracht. Ik heb bijvoorbeeld binnen een week mijn Wft Zorg-diploma behaald en vervolgens heb ik intern training gevolgd bij Aon. Binnen enkele weken was kon ik aan de slag. Maar wat vooral fijn was aan de opdracht, is dat ik daar al mijn collega’s van AP Support heb kunnen leren kennen.

Na de eerste opdracht mocht ik training volgen bij AP Support zelf. De trainingsdagen waren op het kantoor van AP Support en dit gaf ons de kans om meer collega’s te ontmoeten. Tijdens die dagen hebben we meer over AP Support geleerd. Over elkaar, maar ook over onszelf. Middels een test hebben we meer over de karaktereigenschappen van elkaar en van onszelf geleerd, en hoe je er mee om kon gaan. Daarnaast hebben we leren samenwerken in een groepsopdracht en een bezoek gebracht aan een escape room. Vooral de escape room was een hoogtepunt! Het was een goede break van alle studie-uren en we hebben ontzettend veel gelachen. Dit gaf mij in ieder geval weer veel energie om de training voort te zetten. De training heb ik afgesloten met een examen Wft Basis.

Hoewel mijn start anders verliep dan gewoonlijk, heb ik het toch als plezierig ervaren. Ik hoop nog meer kansen te krijgen om nieuwe dingen te leren, over mezelf te leren en me te kunnen ontwikkelen.

 

[ Ook op zoek naar een veelzijdige nieuwe job? Solliciteer dan hier voor de functie van (Junior) Consultant Zorg! ]

Praew Meelarp

Junior Consultant - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >