Alle berichten

No/low Code Applications en AP Support

Onze klanten willen…

…Snel en correct in kunnen spelen op een steeds sneller veranderende (financiële) wereld.

In een disruptive omgeving waarin technologische ontwikkelingen enorme impact hebben op hoe men leeft, zijn financiële instellingen genoodzaakt om zich steeds meer en sneller aan te passen. Hierbij moeten ze klanten multi channel bedienen, wordt alleen ‘operational excellence’ beloond en is agility het sleutelwoord. Hiervoor zijn applicaties nodig die geen ellenlange programmeertijden kennen en direct opgeleverd worden om zo te voldoen aan de directe klantbehoefte. Focus moet zijn op waardevermeerdering en niet op techniek.

No/low Code Application Modeling is een perfecte techniek om te zorgen dat partijen zich bezig houden met datgene wat van belang is: namelijk de core business.

De wereld van morgen…

…is een technisch hoogstaande wereld zonder de technologische babbel, complexe zaken en ondoordringbaarheid van de programmeeractiviteiten.

Stel dat je als gebruiker of operationeel medewerker direct een aanpassing door kunt voeren in je systeem. Weg zijn de lange wachtrijen, product backlogs, ellenlange meetings en budgetescalaties. In plaats daarvan wordt het probleem opgelost en kunt u de klant garanderen dat hij een waanzinnig goede ervaring heeft.

IT wordt veel meer een service dan ‘een eigen afdeling’, juist door het weer in te zetten op de productie-afdeling. Met No Code Applications kun je software ontwikkelen zonder te programmeren. Dit houdt in: korte wachttijden en een enorme agility gebaseerd op ervaringen van operations.

Amazon releast iedere 20 minuten nieuwe software. U wilt toch ook zo flexibel zijn?

Wat heeft u nodig?

U heeft alleen het platform* nodig en professionals met materiekennis én IT-kennis, die in staat zijn ervoor te zorgen dat de kritische succesfactoren gehandhaafd worden.

Snellere opleveringen dankzij modelleerplatforms* vereisen medewerkers met operationele kennis zodat direct duidelijk is wat de gevolgen zijn van de wensen en gemaakte aanpassingen. Kortom: professionals met vakkennis, opgeleid in No Code Applications, die de klant kennen en die inhoudelijk getraind zijn om gegarandeerd resultaat te leveren. Enkel voor de écht complexe zaken blijven programmeurs nog nodig.

Wat bieden wij?

AP Support heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van personeel in de financiële dienstverlening. Wij leveren nu ook consultants die technisch geschoold zijn in No Code Applications om uw problemen in nieuwe omgevingen perfect op te kunnen pakken. Onze consultants, die we graag Business Application Developers (BAD) noemen:

] Hebben inhoudelijke operationele ervaring

] Zijn klantgericht ingesteld

] Zijn getraind en opgeleid in No Code Applications

] Hebben kennis en ervaring met Agile / SCRUM-omgevingen

] Zijn getraind in Lean Six Sigma

] Zijn getraind in process mining en procesanalyse

] Zijn sensitief ingesteld en communicatief vaardig

] Hebben development-kennis en zijn getraind in basis businessanalyse

*: AP Support is bekend met diverse beschikbare platforms (Pega, Blueriq, Mendix, enzovoorts) en is reseller van het WEM-platform.

Jan Evers

CEO - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >