Alle berichten

Pizza Party Zorg

Donderdag 22 augustus was ik voor het eerst aanwezig bij de jaarlijkse Pizza Party van de businessline Zorg. Na een warm ontvangst door collega’s uit het zuiden die als eerste op kantoor in Naarden aanwezig waren, konden we aanschuiven aan de gezellig Italiaans gedekte tafel. Er waren verschillende soorten pizza waar je uit kon kiezen, met voor iedereen wat wils. Als aftrap voor het programma speelden we daarna in groepen de Toren van Dubio, een variant op het spel Jenga. Uit de toren van blokken trokken we om de beurt een blokje totdat de toren in elkaar stortte. Op elk blokje stond een dilemma waar je uit moest kiezen. Een leuke manier om mijn collega´s zo beter te leren kennen.

Na dit spel heeft Roos (Directeur Zorg) ons bijgepraat over de actualiteiten binnen de businessline Zorg. Welke mogelijkheden en opdrachten zijn er op dit moment binnen die businessline? Wat is de doelstelling van de businessline Zorg in 2019 en hoe kunnen we die behalen? Dit was voor mij interessant omdat ik op zoek ben naar een nieuwe opdracht binnen Zorg, maar nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is en wat ik dan wil. In de pauze hebben we bijgekletst onder genot van ijs en tiramisu.

Daarna begon de College Tour, waarvoor we 3 collega’s selecteerden om elkaar te interviewen over hun opdracht en werkzaamheden. De één vertelde over zijn werkzaamheden als supportmedewerker bij VGZ, een soort procesondersteunende functie. Een ander werkt nu als fraudespecialist bij VGZ, maar vertelde over zijn eerdere werkzaamheden bij CZ op het project Zorginkoop Nieuwe Zorgaanbieders. Ook leuk om te horen hoe het werk van Roos eruitziet. Op deze manier kregen we meer inzicht in het dagelijkse werk van deze drie collega’s, maar ook hoe ze ze zijn gekomen waar ze nu zijn en wat hen daarbij geholpen heeft. Al met al een interessante avond, waarbij ik weer meer inzicht heb gekregen in de mogelijkheden binnen de businessline Zorg.

Erna van de Pas

Junior Consultant - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >