Alle berichten

Rapid Application Modelling door AP Support

 U wilt…

…snel en correct in kunnen spelen op een steeds sneller veranderende (financiële) wereld.
In een disruptive omgeving waarin technologische ontwikkelingen enorme impact hebben op hoe men leeft, zijn financiële instellingen genoodzaakt om zich steeds meer en sneller aan te passen. Hierbij dient u klanten multi channel te bedienen, wordt alleen operational excellence beloond en is agility het sleutelwoord.

Hiervoor zijn applicaties nodig die geen ellenlange programmeertijden kennen en welke direct opgeleverd worden, om zo te voldoen aan de directe klantbehoefte. De focus moet liggen op waardevermeerdering en niet op techniek. Rapid Application Modelling is een perfecte techniek om te zorgen dat partijen zich bezig houden met datgene wat van belang is: namelijk de core business.

De wereld van morgen…

…is een technisch hoogstaande wereld zonder de technologische babbel, complexe zaken en ondoordringbaarheid van de programmeeractiviteiten.
Stel dat je als gebruiker of operationeel medewerker direct een aanpassing door kunt voeren in je systeem. Weg zijn de lange wachtrijen, product backlogs, ellenlange meetings en budgetescalaties. In plaats daarvan wordt het probleem opgelost en kunt u de klant garanderen dat hij een waanzinnig goede ervaring heeft.

IT wordt veel meer een service dan ‘een eigen afdeling’, juist door het weer in te zetten op de productieafdeling. Met RAM kun je software ontwikkelen zonder te programmeren. Dit houdt in: korte wachttijden en een enorme agility gebaseerd op ervaringen van operations. Amazon brengt iedere 20 minuten nieuwe software uit. U wilt toch ook zo flexibel zijn?

Wat heeft u nodig?

U heeft alleen het platform* nodig en professionals met materiekennis én IT-kennis, die in staat zijn ervoor te zorgen dat de kritische succesfactoren gehandhaafd worden.
Snellere opleveringen dankzij modelleerplatforms* vereisen professionals met operationele kennis zodat direct duidelijk is wat de gevolgen zijn van de wensen en gemaakte aanpassingen.

Kortom: U heeft professionals nodig die de klant kennen en die inhoudelijk getraind zijn om gegarandeerd resultaat te leveren.

Wat bieden wij?

AP Support heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van personeel in de financiële dienstverlening. Wij leveren ook personeel dat technisch geschoold is in RAM, om uw problemen met nieuwe omgevingen zo goed mogelijk op te kunnen pakken. Onze consultants:

  • Hebben inhoudelijke operationele ervaring
  • Zijn klantgericht ingesteld
  • Hebben kennis en ervaring met Agile/SCRUM-omgevingen
  • Zijn getraind in Lean Six Sigma
  • Zijn getraind in process mining en procesanalyse
  • Zijn sensitief ingesteld en communicatief vaardig
  • Hebben kennis en ervaring van testen, testautomatisering, risk based testen en kunnen omgaan met Jira
  • Hebben development-kennis en zijn getraind in basis businessanalyse

 

*: AP Support is bekend met diverse beschikbare platforms (waaronder Pega, Blueriq en Mendix) en is reseller van WEM.

Businessline IT

itbusinessline@apsupport.nl

Indien u graag meer informatie ontvangt, kunt u contact opnemen met onze Businessline IT.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >