Alle berichten

Mijn start bij AP Support -Kim

Schadeverzekeringen, pensioenopbouw, hypothecaire kredieten. Iedere Nederlander zal hier in zijn of haar leven op een gegeven moment mee te maken krijgen, maar wat deze termen precies inhouden is voor velen nog steeds wat onduidelijk. Na mijn eerste twee weken bij AP Support geldt dat voor mij niet meer. In een groep van acht jonge, ambitieuze en vooral enthousiaste starters, ben ik de eerste week van september mijn carrière als trainee bij AP Support gestart.

Mijn eerste werkweek stond vooral in het teken van kennismaken met de organisatie en mijn toekomstige collega’s en de voorbereiding op het Wft-examen. Om de leerstof tot leven te laten komen, werden we iedere dag gedoceerd door verschillende collega’s die ook het examen hebben afgelegd en nu werkzaam zijn in de financiële sector. De combinatie van het delen van kennis en praktijkervaring legde niet alleen een goede basis voor de voorbereiding op het examen, maar gaf ook een goed beeld van wat wij konden verwachten van onze eerste opdracht. Naast de voorbereiding op het examen zijn we ook intensief bezig geweest met het in kaart brengen van onze ambities, persoonlijkheden en doelen. Wat mij hierin voornamelijk opviel was dat iedereen binnen de organisatie heel open en geïnteresseerd was. Iedere dag kwam er wel iemand langs om iets over zijn of haar werk binnen AP Support te vertellen, ook CEO Jan Evers maakte tijd voor ons vrij. Na de eerste week voelde ik me al helemaal thuis.

De tweede week begon spannend, omdat ik meteen op maandag een sollicitatiegesprek had voor een (mogelijk) eerste opdracht. Op woensdag hadden we ons Wft-examen en nadat ik hoorde dat ik dit gehaald had, hoorde ik ook dat ik de week erop meteen mocht beginnen aan mijn eerste opdracht. Ik heb enorm veel zin om te beginnen en ben benieuwd wat mijn carrière bij AP Support mij allemaal nog meer gaat brengen!

 

Wil jij ook een vliegende start maken in de financiële dienstverlening? Bekijk de vacature voor ons traineeship hier!

Kim van der Stappen

Junior Consultant - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >