Alle berichten

‘Ik heb me goed kunnen ontwikkelen en weet welke kant ik op wil’ – Bram Schouten van der Velden

“Begin 2015, ik ben net terug van een mooie backpacktrip, ga ik dan toch echt op zoek naar een leuke nieuwe baan. Via LinkedIn kom ik bij meerdere traineeships terecht. Aangezien ik niet precies wist welke kant ik op zou willen gaan, sprak dit mij enorm aan. Na twee gesprekken sprak AP Support mij het meest aan en ben ik in een klein trainingsgroepje begonnen.

Ik ben veel ervaringen rijker door de verschillende opdrachten die ik heb kunnen doen. Ze waren allemaal uitdagend. Bij AP Support heb ik me goed kunnen ontwikkelen en nog veel belangrijker: weet ik welke kant ik op wil. Hier heb ik uiteraard meerdere trainingen en cursussen voor gevolgd, iets wat AP Support allemaal aanbiedt. Naast het afwisselende werk is het leuk om de culturen van de verschillende organisaties te leren kennen. Achter elke deur is het weer anders. Ik sta enthousiast in het leven, houdt van een uitdaging en sta graag open voor nieuwe dingen. AP Support biedt me de mogelijkheid om mijn enthousiasme om te zetten in productiviteit.”

Wil jij net zoals Bram jezelf snel ontwikkelen en uitvinden welke kan je op wilt? Solliciteer dan nu voor een Traineeship bij AP Support!

Bram Schouten van der Velden

Medior Consultant - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >