Alle berichten

The escapists van AP

Tijdens de eerste weken van het traineeship van AP Support staat de nieuwe starters een kickstart van hun carrière in de financiële dienstverlening te wachten! Voordat zij bij hun eerste opdrachtgever aan de slag gaan, worden ze intern klaargestoomd: er wordt gestudeerd voor het examen Wft Basis, er wordt kennisgemaakt met de collega’s op kantoor in Naarden, er worden trainingen en workshops verzorgd, én er staan een aantal sportieve en ontspannende uitjes op locatie op het programma. Hoewel, ontspannend…?

Één van die activiteiten buiten de deur is het (proberen te) ontsnappen uit een meeslepende escape room. Mooie gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen, samen te werken, te lachen en je af en toe even lekker kapot te schrikken. Escape rooms zijn mijns inziens een ideale manier om op een leuke wijze het ijs te breken tussen nieuwe collega’s. Zo kun je alvast een beetje polsen wat de sterke kanten van jou en de anderen zijn in een team: neem jij het voortouw, ben je ondernemend en onderzoekend? Of ben je juist wat minder dominant en blijf je eerst liever even op de achtergrond om de kat uit de boom te kijken? Ik vind het leuk om te zien hoe je elkaars kwaliteiten kunt versterken, elkaar aanvult of kunt helpen, ook in een wat minder werkgerelateerde omgeving.

Een goed stel hersens is in elk geval niet het enige waar onze consultants over beschikken, dat blijkt iedere maand weer!

 

Sophie Moet

Adviseur Marketing & Communicatie - AP Support

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >