Alle berichten

Via AP Support aan het werk in Noord-Nederland

Op zoek naar een baan in Groningen

Ik zocht na het behalen van mijn diploma Retail met veel enthousiasme een kantoorbaan in de retail. Maar de kansen waren in Noord-Nederland minder groot dan gedacht. In de periode van mei 2018 zag ik op LinkedIn een vacature voorbij komen voor projectmedewerker bij een pensioenuitvoerder in Groningen. Dit was via AP Support. Ik liet daarom online mijn cv achter op de LinkedIn-pagina van AP. Al snel had ik een motiverend gesprek met de Business Manager Pensioen van AP Support en kon ik mijn loopbaan beginnen bij TKP Pensioen in Groningen.

Aan de slag binnen de pensioenwereld

Ik heb daar in de periode vanaf mei 2018 tot eind december 2019 bij verschillende afdelingen gewerkt. In projectgroepen van AP Support en op individuele basis. Ik wist weinig van pensioenen en heb door te werken met complexe pensioenregelingen en projecten, die vaak ad hoc afgehandeld werden, een basis gelegd, om efficiënt en resultaat gericht te kunnen werken.

Switch naar het bankwezen

In de persoonlijke gesprekken met mijn manager bij AP Support gaf ik aan dat ik graag binnen de financiële dienstverlening mijn kennis en ervaring wilde verbreden. Een functie binnen de bankenwereld had door mijn ervaring bij een afstudeerstage met de Rabobank ook mijn interesse gewekt. Dit was mogelijk en er werd voor mijn overstap snel geschakeld met de business manager Bank & Hypotheken binnen AP Support.

De opdracht binnen pensioen stopte eind december 2019 en ik ging aan de slag bij Rabobank op de afdeling Hypotheken, in het begin van februari 2020. Ik ben na een uitgebreide inwerkperiode begonnen binnen Service Centrum Wonen van de Rabobank. Daar kwam mijn kennis en ervaring van de pensioenen ook goed van pas, bij het opstellen en verwerken van hypotheekaanvragen. In de zomer van 2020 heb ik de kans gekregen om per februari 2021 mijn werkzaamheden vanuit AP Support te kunnen omzetten in een dienstverband bij de opdrachtgever. Hierbij bedank ik de business managers  voor de samenwerking in deze afgelopen 3 jaar!

Ook een vliegende start maken binnen de financiële dienstverlening? Zie www.werkenbijapsupport.nl

Jan Wubbo Orsel

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Lees meer >