De Resultaatmakers

Cursussen voor externen


bolletjes-pattern

Investeer in uw personeel

In hun analyse van de arbeidsmarkt in 2030 geeft Dell aan dat 85% van alle functies die dan bestaan, er nu nog niet zijn. Ook in het FD van 6 september 2017 werd aangegeven dat jongeren moeten accepteren dat ze werk zullen moeten vinden dat niet altijd aansluit op hun opleiding. In andere woorden: omscholing wordt essentieel voor duurzame inzetbaarheid. Dit geldt ook zeker voor de technische sector.

Continue ontwikkeling

AP Support is continu bezig met het opleiden en ontwikkelen van haar consultants, door praktijkgebaseerde IT-cursussen te verzorgen. Uniek is dat deze voor en door consultants met praktijkervaring worden gegeven. Zij gebruiken hun werkervaring om de cursussen voortdurende te verbeteren, zodat deze blijven aansluiten op de eisen van onze opdrachtgevers.

Het doel van onze opleidingen is om IT-vaardigheden aan te leren en om het creatieve oplossingsvermogen te vergroten. Daarom worden onze cursussen altijd afgesloten met toetsen gebaseerd op werkervaring uit de praktijk. Ook onze relaties en andere externen willen we helpen hun IT-kennis te verrijken.

Schroom niet om ons te mailen (academy@apsupport.nl) bij interesse in deelname aan de eerstvolgende cursus of bij behoefte aan meer informatie!


about sideblock

Ons aanbod

AP Support biedt u cursussen aan op de volgende gebieden:

] Excel Expert cursus: Leer om effectief gebruik te maken van Excel en op creatieve wijze data-analyses en presentaties te maken.

] Programmeren in Visual Basic for Applications: Laat de computer voor u werken door snel en effectief applicaties te maken die meteen uw productiviteit verhogen.

] Database Development met Access: Leer databases op te stellen, te bevragen met SQL en te beheren met behulp van bedrijfsregels.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op maat? Klik dan hier om contact op te nemen of lees verder hoe onze cursisten onze opleidingen hebben ervaren.


bolletjes-pattern

Ervaringen van cursisten

Hieronder delen wij graag de ervaringen mee van onze (oud) collega’s op het gebied van onze opleidingen. Je kunt meer informatie vinden in hun blogs.

Rowdy Bryant
De Excelcursus is wat mij betreft één van de beste die er is. Bij de cursus van AP leer je om jouw creativiteit te gebruiken aan de hand van praktijkvoorbeelden én theorie. Je zult leren dat je moet beginnen bij het resultaat dat je wilt tonen; dat betekent dat je analytische vaardigheden aanleert om het grotere plaatje te zien. Excel is slechts een middel om dat grotere plaatje te tonen. Het geweldige aan Excel is dat je data aan elkaar kunt linken waarvan je de link vooraf wellicht voor onmogelijk had gehouden.

Pim Baarveld
Na 7 jaar ook werkzaam te zijn geweest in het toerisme, wilde ik helemaal wat anders. In mijn eerste opdracht heb ik veel gebruik moeten maken van Excel. Dit heb ik geleerd via de interne cursus bij AP Support. In korte tijd heb ik een hoop geleerd, terwijl ik dacht dat Excel een programma was waarvan ik al enige basiskennis had.

De kloof tussen de echte kenners en de starters is echter groot. Uit de gegevens en ook uit mijn eigen ervaring blijkt dat er maar een kleine groep mensen echt door gaat met het aanleren van systemen gerelateerd aan Excel. Veel mensen kennen de basisfuncties, maar het loont echt om door te zetten om de Office-programma’s te leren kennen. Iemand met kennis van deze programma’s zal bovendien een sterke positie hebben op de markt.

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze cursussen (op maat) of gelijk inschrijven voor een eerstvolgende? Gebruik gerust het formulier hiernaast voor al je vragen. Bel je liever? Geen probleem! We zijn je graag van dienst.