De Resultaatmakers

Schade

Branche about sideblock patroon

Schade

De schademarkt heeft te maken met uitdagende marktomstandigheden. Kenmerkend in de huidige markt is dat er sprake is van teruglopende premie-inkomsten, een hogere schadelast, nieuwe innovaties en veranderende producten en diensten. Daarnaast leven we in een digitale wereld waarin toekomstige veranderingen nog sneller plaatsvinden. Het wordt tijd om in actie te komen.

Naast huidige trends als big data en risicomanagement hebben verzekeraars voor de aankomende jaren focus nodig om interne processen te verbeteren. Het is van belang om actief digitaal te communiceren met klanten via goed ingerichte digitale platforms waar klanten op actief zijn. Ook moeten verzekeraars meer inzetten om eigen data te gebruiken voor nieuwe commerciële doeleinden. Door meer energie te steken in deze onderwerpen worden kosten verlaagd, inkomsten verhoogd en het allerbelangrijkste: er wordt gezorgd voor toekomstbestendigheid.

AP Support is voor deze vraagstukken een ervaren en betrouwbare partij. De afgelopen jaren hebben wij meerdere professionals binnen de markt op verschillende segmenten ingezet. Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen voor procesoptimalisatie, klantcommunicatie en de opvang voor tijdelijke seizoenpieken.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met Chris Wester.

 

 

 

Chris Wester

Business Manager Schade & Inkomen

Nieuws