De Resultaatmakers

Solutions


patroon

Oplossingen

AP Support heeft als doel om een innovatieve oplossing te creëren voor uw uitdaging. Wij bieden u graag perspectief in moeilijke kwesties. Dit doen we door het probleem te omkaderen, het te analyseren om vervolgens een resultaatverplichting af te spreken. Door het inzetten van een bewezen projectaanpak, hoogopgeleide professionals en zelfontwikkelde toolings zijn wij in staat om projecten met een grote mate van efficiëntie uit te voeren.

Hierdoor wordt bij veel projecten een besparing van gemiddeld zo’n 25% in het aantal gebudgetteerde uren behaald. Betrouwbaarheid staat hierbij voorop, want bij ons geldt: afspraak is afspraak. Door onze jarenlange ervaring en bewezen resultaat in kwaliteit, kwantiteit en snelheid, zijn wij ook bereid om bij projecten het ondernemersrisico te delen. Het verbeteren van uw rendement en concurrentiepositie vormt hierbij ons uitgangspunt.

icon

icon Resultaatafhankelijke Prijsstelling

AP Support staat voor kwaliteit en professionaliteit. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goed resultaat in het belang van beide partijen is, delen wij het ondernemersrisico met onze opdrachtgevers. Door de focus te leggen op het resultaat, creëren wij een win-win situatie. Onze consultant wordt bij aanvang uitgedaagd om op zoek te gaan naar een positieve businesscase. Met andere woorden, AP Support gaat vooraf op zoek naar de mogelijkheden om de investering terug te verdienen. In samenwerking met een team van experts om de consultant heen, stellen wij binnen een maand de businesscase op. Aan de hand van de uitkomst van die businesscase wordt bepaald of er een vervolg wordt gegeven aan de samenwerking. No cure, no pay en altijd in het belang van de opdrachtgever! Benader ons gerust voor meer informatie.

profile photo

Roos Vendrig

Directeur Zorg - AP Support

0651513370

icon

icon Procesoptimalisatie

Op basis van ons unieke model waarbij kennis, vaardigheden en techniek samenkomen, garanderen wij een minimale verbetering van 30% op elk proces. Dit model biedt tevens de mogelijkheid om binnen twee weken van start te gaan met het efficiënter maken van uw processen.

profile photo

Roderik van Lee

Commercieel Directeur - AP Support

0642809191

icon

icon Flexschil

Een optimale balans tussen de bezetting binnen een afdeling en de benodigde capaciteit naar aanleiding van de vraag, leidt tot een hogere klanttevredenheid. Met onze flexibele schil-oplossingen zijn afdelingen volledig in control. In een omgeving waarin klantbediening centraal staat, is capaciteitsmanagement van essentieel belang. Uw klant mag niet geconfronteerd worden met langere doorlooptijden omdat de bezetting op de afdeling niet op orde is. Het aanhouden van een structurele overbezetting is ook geen oplossing. Dit heeft een negatief effect op de personeelsbudgetten én het leidt vaak tot demotivatie van personeel.

Het aanhouden van een flexibele schil is daarom een veelvoorkomende oplossing. Het nadeel hiervan is dat je te maken hebt met een aanloopperiode waarin deze tijdelijke extra medewerkers nodig zijn om volledig mee te kunnen draaien. Bovendien is het vaak lastig om exact te voorspellen wanneer deze extra capaciteit echt nodig is. AP Support biedt hiervoor een oplossing die budgetneutraal is én waarbij het mogelijk is om binnen één week de capaciteit uit te breiden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die AP Support u kan bieden? Neem dan contact met ons op.

profile photo

Roderik van Lee

Commercieel Directeur - AP Support

0642809191

icon

Commerciële conversie icon

Veel organisaties werken met verouderde systemen en/of hebben producten in beheer die niet meer worden aangeboden. Het vereenvoudigen van uw productaanbod en het verplaatsen van alle klantdata naar nieuwe doelsystemen is een arbeidsintensieve operatie. Wij bieden een efficiënte en budgetvriendelijke oplossing door een combinatie van kennis, ervaring, een projectmodel én tijdelijk inzetbare software.

profile photo

Roderik van Lee

Commercieel Directeur - AP Support

0642809191

icon

Rapid Application Modelling icon

Wij leveren personeel dat technisch geschoold is in RAM, om uw problemen met nieuwe omgevingen zo goed mogelijk op te kunnen pakken. Met behulp van modelleerplatformen bewerkstelligt u snellere opleveringen. Dit vereist inzet van professionals met operationele kennis, zodat direct duidelijk is wat de gevolgen zijn van de wensen en de te maken aanpassingen.

profile photo

Wouter Mertens

Innovatiemanager

035691166

Meer weten over onze oplossingen?

In bovenstaand overzicht kunt u per Solution zien wie u er meer over kan vertellen. We helpen u graag met het vinden van de maatwerkoplossing voor uw uitdaging!

sideblock sideblock