De Resultaatmakers


patroon

Komt u ook?

De digitale transformatie vordert in razend tempo: digitalisering en automatisering van processen zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. AP Support is sterk betrokken bij deze continue stroom van verandering, wat resulteert in een verandering van onze business, onze way of thinking en onze identiteit. We zijn, net als jouw bedrijf, constant in beweging. Naarmate de digitale transformatie vordert, wordt het almaar belangrijker om mee te blijven ontwikkelen op gebied van IT.

Daarom staan wij ook dit jaar op de WEM-Conferentie op dinsdag 25 september 2018 bij DeFabrique in Utrecht. Wees van harte welkom om samen met ons te ontdekken hoe jouw bedrijf bij blijft in dit digitale tijdperk!


patroon

Wat is WEM?

WEM stelt vrijwel iedereen in staat om maatwerk-applicaties te maken, door het gebruik van een simpele drag and drop-manier. “Met de WEM Modeler bieden wij een State of the art platform. Iedereen kan met WEM webapplicaties bouwen, niet alleen programmeurs.”, aldus onze IT Business Manager Wouter Mertens.

WEM zorgt voor applicatie-ontwikkeling zoals het van succesvolle ondernemingen wordt verwacht: maatwerk-software zo snel als je bedrijf verandert. Omdat je niet programmeert, maar je bedrijfsprocessen modelleert, noemen we het Rapid Application Modeling (RAM).”, legt Wouter uit. AP Support is officieel partner van WEM voor de financiële sector in Nederland.

De mogelijkheden met WEM zijn oneindig, van het automatiseren van formulieren tot complexe enterprise systems en zelfs geavanceerde integratiemogelijkheden. Dit alles uiteraard volledig veilig en beschermd. “Je moet WEM zelf ervaren om te geloven wat je er allemaal mee kan.”, zegt Stephan Schram, Senior Consultant bij AP Support en WEM-adviseur.

Kom je het ook ervaren?

Meer weten?

Wilt u weten wat WEM voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie, of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!

Wouter Mertens, Business Manager IT