Business analist gezocht en inhuren

Een business analist binnen banken of hypotheken gezocht?

U kunt onze consultants inhuren. Ze hebben specifieke kennis van het vak, van de sector en van hetgeen er moet gebeuren om de business te analyseren en optimaliseren. Hun goede kennis van digitalisering en de privacy- en complianceregels maakt ze de ideale professionals om flexibel in te zetten.

Onze consultants werken in teams met IT- en business-collega’s. Ze helpen een LEAN-proces te ontwikkelen door bijvoorbeeld specifieke knelpunten in kaart te brengen. Wat gaat er productinhoudelijk, procesmatig of systeemtechnisch mis? En hoe kan het beter, zodat de business daarvan profiteert? Het zijn vragen waar onze interim business analist oplossingsgericht mee aan de slag gaat.

Uiteraard beschikken de business analists die u kunt inhuren over specifieke kennis van commercial banking, zakelijk bankieren, vermogensbeheer of bijvoorbeeld hypotheken. Dat garandeert dat ze weten wat er speelt en hoe ze daar binnen de business mee om moeten gaan.

Kantoor AP Support
Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen banken en hypotheken.

Onze consultants kennen de wereld van banken en hypotheken. Dat vinden we bij AP Support belangrijk, omdat dit het een stuk makkelijker maakt om sneller te schakelen binnen uw team en project. Het ontwikkelpad dat onze mensen afleggen voordat ze voor onze klanten worden ingezet, garanderen flexibiliteit en kennis van zaken. Een business analist die u bij AP Support kunt inhuren, kan dan ook direct schakelen en waarde toevoegen binnen uw organisatie.

Tegelijkertijd blinken de specialisten uit in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Dus wordt er een business analist gezocht die kennis heeft van de kracht van data, om dat optimaal in te zetten? Dat is precies waar onze consultants goed in zijn. Op die manier voegen ze meer capaciteit toe, helpen ze processen te verbeteren en bieden ze belangrijke toegevoegde waarde binnen het bedrijf.

Dat weten we uit ervaring bij bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, ABN AMRO, Achmea en De Goudse Verzekeringen. Het zijn een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers, waar we ruime ervaring hebben opgedaan binnen de wereld van banken en hypotheken, net als bij andere tevreden klanten waar onze consultants werken.

Business analist op HBO+/ WO-niveau.

Iedere business analist die u kunt inhuren heeft een opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond en de benodigde branchespecifieke Wft’s op zak. Dat betekent dat ze beschikken over een sterk analytisch vermogen. Bovendien hebben de consultants die we inzetten standaard minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Ze kennen veel van de systemen waar banken en hypotheekinstellingen mee werken. Dat helpt om in de wereld van banken en hypotheken u als klant snel meerwaarde te kunnen bieden.

Naast business analisten bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmaker.

Wilt u een business analist inhuren? Voor banken en hypotheekinstellingen bieden we de mogelijkheid van een interim specialist, een consultant op projectbasis en natuurlijk ons Resultaatmakers-traject.

Dat betekent dat we het capaciteitsvraagstuk helemaal uit handen nemen. We helpen ondertussen processen te verbeteren. Bovendien leveren we voor de deadline het afgesproken resultaat op.
Uiteraard spreken we vooraf met u af wat daarvoor de beloning zal zijn. Dit voorkomt verrassingen en zorgt ervoor dat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Dus wordt er een business analist gezocht? Wij beschikken over de consultants waar u naar op zoek bent. We zijn als beste gecertificeerd en onze consultants kennen door hun werkervaring de bedrijven waar we voor werken. Dat betekent dat u hen extra snel kunt inwerken, om direct sneller te schakelen.

Een business analist gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar.

Chris Wester, Businessmanager Bancair, Hypotheken en Verzekeren bij AP Support

Chris Wester

Business manager Bancair, Hypotheken en Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.