De Resultaatmakers

De Resultaatmakers

Onze detachering, winstgevend voor u!

AP Support is geen bedrijf dat zoveel mogelijk uren wil ‘verkopen’. Wij willen juist een meetbare prestatie leveren aan onze klanten die de van tevoren overeengekomen doelstelling zelfs overtreft! Dan pas zijn wij tevreden.

Propositie: Resultaatafhankelijke prijsstelling (RAP)

Samenwerken met AP Support betekent veel flexibiliteit. U mag als opdrachtgever toegevoegde waarde verwachten. Niet alleen van de consultant, maar van het hele AP Support-team. Zo bieden wij naast een traditionele urendeclaratie, ook de mogelijkheid aan om een resultaatafhankelijke beloningsafspraak aan te gaan.

We staan voor kwaliteit en professionaliteit. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goed resultaat in het belang van beide partijen is, delen wij het ondernemersrisico met onze opdrachtgevers. Door de focus te leggen op het resultaat, creëren wij een win-win situatie. Wij dagen onze consultant bij aanvang uit om op zoek te gaan naar een positieve businesscase. Met andere woorden, AP Support gaat vooraf op zoek naar de mogelijkheden om de investering terug te verdienen.

In samenwerking met een team van experts om de consultant heen, stellen wij binnen een maand de businesscase op. Aan de hand van de uitkomst van die businesscase wordt bepaald of er een vervolg wordt gegeven aan de samenwerking. Altijd in het belang van de opdrachtgever. Lees hieronder een Customer Succes Story van een RAP-project! Benader ons gerust voor meer informatie middels het formulier op deze pagina. Wij gaan graag de uitdaging aan om de door u genoemde prestatie meer dan waar te maken!

Meer weten?

Zou u graag meer informatie ontvangen over deze unieke propositie?

Neem gerust contact op per telefoon of middels dit contactformulier, we vertellen u graag meer!

Luisteren bolletjes-pattern

AP Support: De Resultaatmakers.

 

Het willen behalen van resultaat zit in onze genen; vandaar dat we ons graag afficheren als ‘De Resultaatmakers’. Vanaf 11 september 2017 is onze radiospot ‘AP Support: De Resultaatmakers’ vier keer per dag te horen op BNR Nieuwsradio. Toch gemist? Beluister de commercial dan hierboven!

Proberen?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Gebruik gerust bovenstaand formulier om contact op te nemen.