De Resultaatmakers

Uw project volledig uitbesteed.

Bent u op zoek naar een (interim) manager, consultant of andere professional in de sector van Pensioenen, Bank & Hypotheken, Verzekeren of Zorg? Waarom besteedt u niet uw gehele project uit?

Middels een analyse van uw organisatie door onze ervaren consultants laten we u vooraf zien welk rendement het uitbesteden van een project aan De Resultaatmakers u oplevert. We garanderen u vóóraf het resultaat, de projectdeadline en een vaste prijs. Hiermee weet u precies waar u aan toe bent en wordt uw organisatie compleet ontzorgd.

Vooraf garantiecertificaat

Vaste prijs

Uw deadlines behaald

Compleet ontzorgd

Onze resultaten

twee bergbeklimmers staan op een bergtop met AP Support vlag

Gegarandeerd resultaat met afgesproken deadline.

Vindt er binnen uw bedrijf een datamigratie plaats? Moeten er naverrekeningswerkzaamheden plaatsvinden? Of is een conversie van systemen benodigd?

Er wordt veel flexibiliteit van u en uw organisatie gevraagd. AP Support biedt u turnkey-oplossingen voor operationele en tactische vraagstukken binnen de financiële dienstverlening.

Wanneer u een project uitbesteedt aan De Resultaatmakers, betekent dit voor u een totaal ontzorgd project; geen gepieker of u de juiste mensen wel in huis hebt, of u de deadlines wel haalt en of alles binnen budget blijft. Wij lossen uw capaciteitsvraagstukken op, optimaliseren uw processen en staan garant voor het behalen van het meetbare resultaat vóór uw deadline!

Uw project compleet uitbesteed.

AP Support heeft een projectteam van professionals klaar staan dat u de gehele werkstroom uit handen neemt tegen een vaste prijs. Dit zorgt ervoor dat u vooraf weet waar u aan toe bent, welke investering er nodig is en welk resultaat u mag verwachten.

In alle oplossingen die wij bieden, staat de communicatie voorop. Iedere week wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang en ontwikkelingen, zodat u precies weet wat de stand van zaken is. We zorgen ervoor dat het project ondanks een continu veranderende omgeving, altijd naar uw tevredenheid wordt afgerond.

Het Resultaatmakers-proces.

Innovatieve ICT-oplossingen om uw project te realiseren.

Als De Resultaatmakers lopen wij voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Doordat wij uw taal spreken, kunnen wij het verschil voor u maken. ICT-oplossingen en slimmigheden zijn onze kracht waar u van profiteert; onze ervaren managers, consultants en andere financiële professionals die de vereiste branche- en vakkennis bezitten, denken mee en implementeren onze innovatieve oplossingen binnen uw organisatie.

U bent op zoek naar schaalbare flexibiliteit. Door agile te werken kunnen wij makkelijk met u meebewegen en ons aanpassen aan uw organisatie. We rapporteren wekelijks aan u en blijven met u in gesprek om u op de hoogte te houden van de voortgang van het project. Zo behoudt u constant het overzicht en blijft u in controle.

Geïnspireerd geraakt? We gaan graag met u in gesprek.

Deskundige consultant van AP Support
vier professionals in gesprek op een bank met laptop en tablet in de hand

Case: digitalisering van onkostendeclaratiesysteem.

Een grote zorginstelling had een vraagstuk over hun manier van declareren. In de gehele organisatie werden alle declaraties handmatig ingevuld, gecontroleerd, berekend en verwerkt. Dit zorgde voor een groot risico op foutief en onvolledig ingevulde formulieren. Bovendien vergde het veel tijd.

De zorginstelling had ervoor gekozen dit tijdelijk op te lossen door de inhuur van interim consultants. Zij was echter op zoek naar een structurele oplossing waardoor hun declaratieproces werd gedigitaliseerd en versneld. Door in gesprek te gaan met een consultant van AP support kwam zij erachter dat het gehele proces uit handen genomen kon worden.

Uitkomst? Een volledig digitaal onkostendeclaratiesysteem voor 3.000 medewerkers. Medewerkers kunnen nu digitaal hun onkosten declareren. Deze onkosten worden volgens de CAO vastgestelde vergoedingen berekend en automatisch gecontroleerd. Daarna worden ze doorgestuurd naar de bijbehorende managers en afdelingen voor verdere afhandeling.

Dit bespaart deze zorginstelling 4 dagen per maand aan werk op de salarisadministratie-afdeling. De inlevertijd van de declaraties werd verkort met 60% en de verwerkingstijd werd versneld met 30%.

Ontdek hoe rendabel we voor uw organisatie kunnen zijn.

Graag bekijken we samen met u welk resultaat wij voor u kunnen behalen. Neem contact met ons op middels dit contactformulier of via de onderstaande gegevens. We vertellen u graag meer!

Gooimeer 6-35
1411 DD Naarden
Telefoon: +31 (0)35 – 699 11 66
E-mail: info@apsupport.nl 

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar.

Chris Wester

Chris Wester

Commercieel Manager

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.