Diensten

Interim.

U bent op zoek naar een interim professional op het gebied van pensioenen, banken & hypotheken, zorg of verzekeringen. Niet zomaar één, maar een professional die zijn vak verstaat. Die van aanpakken weet, mee weet te bewegen in uw organisatie en vooral het antwoord heeft op de voortdurend wisselende vraag van uw organisatie en de maatschappij. Onze recruiter toetst onze interim professionals op al deze punten.

AP Support beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren consultants, professionals en freelancers die direct inzetbaar zijn voor complexe opdrachten. Zij kunnen binnen afzienbare tijd het verschil maken op uw afdeling.

Wat kunt u verwachten van de interim professional die u inhuurt via AP Support?

  • Minimaal HBO+ / WO- niveau;
  • Ten minste 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met diverse projecten, bij verschillende opdrachtgevers.

Wij maken graag het verschil met een blijvend resultaat.

Heeft u een concrete uitdaging of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op met Chris Wester, Commercieel Manager. Wij bekijken samen uw behoefte en zetten graag de diverse mogelijkheden voor u uiteen tijdens een persoonlijke kennismaking.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Detachering.

Bent u op zoek naar de beste professional in een vakgebied die op korte termijn beschikbaar is? Wij verbinden professionals op het gebied van pensioenen, banken & hypotheken, zorg en verzekeringen aan organisaties. Onze mensen zijn in het bezit van de juiste opleiding en beschikken over de juiste ervaring, zodat u direct ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor detachering via AP Support? Onze consultants:

  • hebben minimaal HBO+ / WO- niveau;
  • zijn in het bezit van de juiste papieren, denk hierbij aan Wft-diploma’s;
  • hebben ervaring met diverse projecten, bij verschillende opdrachtgevers;
  • maken deel uit van onze club van Amazing People waarbij zelfontwikkeling centraal staat.

Zo zijn onze mensen allround opgeleid, maar hebben ze ook specifieke kennis op het gebied van uw vraagstuk. We zorgen samen voor een duurzame oplossing.

Heeft u een concrete uitdaging of wilt u een oriënterend gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op met Chris Wester, Commercieel Manager. Wij bekijken samen uw behoefte en zetten graag de diverse mogelijkheden voor u uiteen tijdens een persoonlijke kennismaking.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Managed Insourcing – Managed Outsourcing.

Er wordt veel flexibiliteit gevraagd van financiële instellingen en (semi) overheidsinstellingen. Dit komt met name door steeds veranderende wetswijzigingen en jaarlijks terugkerende activiteiten. Helaas ontbreekt het vaak binnen een organisatie aan de capaciteit van (de juiste) mensen om projecten te initiëren, uit te voeren en met succes af te ronden. Traditioneel gezien worden hier simpelweg arbeidskrachten voor ingehuurd. Herkenbaar?

AP Support neemt projecten volledig voor u uit handen. Dit kan zowel bij u als bij ons op locatie. Zo krijgt u weer grip op de reguliere work load, hoeft u zich niet meer bezig te houden met elk detail van het project en uw mensen hoeven de arbeidskrachten niet meer in te werken.

Hoe dit in zijn werk gaat? Eerst wordt er een analyse gemaakt van de huidige situatie. Daarna wordt er een businesscase opgesteld met daarin alle kosten, baten, afspraken en randvoorwaarden voor een tijdige oplevering. Maandelijks wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Groot voordeel hiervan is dat u nooit meer een aanvullende factuur ontvangt en altijd de controle houdt over het project.

Wilt u ook graag weten of een projectmatige aanpak een goede oplossing is voor uw organisatie? Neem dan contact op met Roderik van Lee, Commercieel Directeur, voor een vrijblijvende inventarisatie.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Laatste nieuws.

Jari over zijn ervaring bij AP Support

Amazing People, Verzekeren

Ik ben Jari, 27 jaar oud en ik kom uit Arnhem. Tijdens het afstuderen was ik op zoek naar een baan waarmee ik mijn eerste stappen op de arbeidsmarkt kon zetten. Al snel kwam AP...

Hoe zorg jij voor je inkomsten vanaf je 68ste?

Amazing People, Pensioen

Met pensioen regel je letterlijk jouw inkomen in de toekomst. Hoe fijn als jij dat goed weet te verzorgen voor de jezelf én de mensen om je heen? Diploma? Check! Feestje om het te vieren?...

Impact van AI op de financiële sector

Amazing People, Over AP Support

Artificial intelligence kan binnen verschillende domeinen worden toegepast. Twee domeinen waarin AI de toekomst gaat veranderen zijn de financieel economische sector en de zorgsector. De financiële sector staat momenteel aan het begin van de vierde...

Geïnteresseerd?

Laat ons weten hoe je verder wil.

Chris Wester

Chris Wester

Commercieel Manager

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.