De Resultaatmakers

Onze dienstverlening

Stijg tot grotere hoogten

Bij vrijwel alle grote financiële dienstverleners heeft AP Support de status van preferred supplier. Binnen deze status streven wij naar partnership. Partnership gaat in onze filosofie verder dan het invullen van een aanvraag via een inhuurdesk. Het creëren van maatwerkoplossingen voor uw organisatie is onze toegevoegde waarde. Zo kunt u denken aan tijdelijke vervanging, vast dienstverband of het efficiënt inregelen van uw gehele flexibele schil. Het steeds verder verbeteren van uw concurrentiepositie is hierbij ons uitgangspunt.

Detachering about sideblock

Bespreek de mogelijkheden

Onze consultants staan in de markt bekend om hun kennis, ondernemingszin en hun hands-on-mentaliteit. Alle consultants, variërend van hoogopgeleide starters tot ervaren professionals, zijn uiteraard Wft-gecertificeerd. Onder andere hierdoor worden onze consultants al jaren zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden waarmee wij binnen uw organisatie kunnen bijdragen aan het invullen van capaciteitsvraagstukken en het verbeteren van uw rendement. Er zijn altijd efficiëntieslagen te maken!
Solutions

icon Resultaatafhankelijke Prijsstelling

AP Support staat voor kwaliteit en professionaliteit. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een goed resultaat in het belang van beide partijen is, delen wij het ondernemersrisico met onze opdrachtgevers.

icon Procesoptimalisatie

Op basis van ons unieke model waarbij kennis, vaardigheden en techniek samenkomen, garanderen wij een minimale verbetering van 30% op elk proces. Dit model biedt bovendien de mogelijkheid om binnen twee weken van start te gaan met het efficiënter maken van uw processen.

icon Flexschil

Een optimale balans tussen de bezetting binnen een afdeling en de benodigde capaciteit naar aanleiding van de vraag, leidt tot een hogere klanttevredenheid. Met onze flexibele schil-oplossingen zijn afdelingen volledig in control.

icon Rapid Application Modelling

Wij leveren personeel dat technisch geschoold is in RAM, om uw problemen met nieuwe omgevingen zo goed mogelijk op te kunnen pakken. Met behulp van modelleerplatformen bewerkstelligen we snellere opleveringen. Dit vereist inzet van professionals met operationele kennis, zodat direct duidelijk is wat de gevolgen zijn van de wensen en de gemaakte aanpassingen.

icon Commerciële Conversie

Veel organisaties werken met verouderde systemen en/of hebben producten in beheer die niet meer worden aangeboden. Het vereenvoudigen van je productaanbod en het verplaatsen van je klantdata naar nieuwe doelsystemen is een arbeidsintensieve operatie. Wij bieden een efficiënte en budgetvriendelijke oplossing door een combinatie van kennis, ervaring, projectmodel én tijdelijke inzetbare software.

BEKIJK ALLE SOLUTIONS
Contact opnemen

Meer weten over onze dienstverlening?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze dienstverlening of solutions? Stel ze gerust via dit contactformulier, dan komen wij er snel op terug.