€1800
miljard te herverdelen

4
jaar

1
transitie

Nieuw pensioenstelsel vraagt om een nieuwe aanpak

Tussen nu en 2028 vindt in Nederland de grootste financiële transitie ooit plaats. Wij vertrouwen op de kracht van de nieuwe generatie om deze verandering te realiseren. Met gedrevenheid, frisse energie, nieuwe ideeën en oog op de toekomst, die ook je jouwe is! Wat wordt jouw aandeel in deze operatie?

Het belang voor de maatschappij

De Wet Toekomst Pensioen is ingegaan op 1 juli 2023. Deze wet heeft als gevolg dat bijna 1800 miljard euro aan pensioengeld herverdeeld gaat worden.

Het belang voor de markt

Momenteel zitten we in de overgansfase van vier jaar. In deze fase maken werkgevers en werknemers afspraken met elkaar over hun pensioenregeling. Deze afspraken moeten door pensioenuitvoerders uitgevoerd worden. Je kunt je voorstellen hoe groot deze operatie is. De WTP vraagt organisatiebreed om nieuwe processen, innovatie en een vernieuwde manier van werken. Tijd voor een frisse wind op de traditionele pensioenmarkt, met op alle fronten een heleboel extra inzet van handen en hersenen.

Het belang voor jou

Dit is het moment om van de pensioenmarkt jouw expertise te maken. Door nu operationeel te starten, ervaar je de uitdagingen waar grote organisaties nu dagelijks tegenaan lopen. Met de grootte van deze operatie is vernieuwing nodig op diverse vlakken, waaronder financiën, IT, data en communicatie. Het ligt dus voor jou open om te ontdekken waar jij plezier in hebt en waar jij een bijdrage aan kunt leveren. Dat kan op allerlei locaties in Nederland, bij pensioenorganisaties bij jou in de buurt. Dit geeft je de kans om jezelf in een aantal jaar te ontwikkelen van starter tot expert. Jij kunt meewerken aan een eerlijke en sociale verdeling van deze pot geld voor gepensioneerden en volgende generaties!

“Wat wordt jouw bijdrage in de grootste financiële transitie ooit?”

Waarom het pensioen-traineeship bij AP Support

AP Support is de nummer 1 pensioenopleider van Nederland. Met 25 jaar ervaring in o.a. de pensioenbranche kun je rekenen op kwaliteit, expertise en op ons netwerk. Onze consultants zijn hier de spil in en daar zijn we trots op. Een transitie zoals deze binnen de pensioenwereld, vraagt om nieuwe ideeën, extra mankracht en frisse energie: daarom bieden wij het Talent voor pensioen Traineeship aan. Hiervoor zijn we op zoek naar talent uit de nieuwste generatie op de arbeidsmarkt.

Om de pensioentransitie tot een goed einde te brengen, is veel nodig. Gelukkig hebben werkgevers, werknemers en pensioenfondsen nog even de tijd om alles aan te passen. Daar kun jij mee helpen: in communicatie, met overdracht van data of in (het verbeteren van) processen. Als trainee zet jij 1.5 / 2 jaar je schouders onder uitdagende projecten bij diverse organisaties. Zo draag jij bij aan de pensioentransitie.

Nog niet zeker waar jouw talenten het beste tot hun recht komen? Geen zorgen. Ons traineeship biedt jou de kans om te experimenteren. Zo kun jij samen met ons te ontdekken waar jij het beste kunt bijdragen en waar jij het meeste plezier uit haalt.

Dit doe je onder andere samen met een persoonlijke coach en onder begeleiding van jouw leidinggevende. Daarnaast volg je workshops, inhoudelijke masterclasses en leer je alles over Pensioen, advies geven, projectmanagement en samenwerking met je collega’s. We focussen dus zowel op jouw professionele als jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vanaf dag één maak je deel uit van een enthousiaste groep pensioenprofessionals. Je krijgt de ruimte om te leren en te verkennen, terwijl je kunt rekenen op een veilige basis, waar je collega’s altijd kunt bereiken en kunt sparren wanneer nodig. Zo bouw je aan een breed en blijvend netwerk waar je de rest van jouw carrière op kunt vertrouwen.

Doordat je ervaring op kunt doen bij diverse opdrachtgevers, ontwikkel jij je in een gepast tempo tot professional en bouw jij een goed cv op. Blijkt pensioen toch niets voor jou te zijn? Dan kun je altijd verder ontdekken in de branches Bank & Verzekeren of Zorg.

Maak impact bij toonaangevende opdrachtgevers

Wat we zoeken

  • Je bent (bijna) hbo of wo-afgestudeerd;
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft goed Nederlands;
  • Je bent nieuwsgierig, proactief en leergierig;
  • Kortom: jij bent een topper met groei-ambitie!

Wat we jou bieden

  • Een traineeship waarin je je in 1.5/2 jaar in verschillende functies aan de slag gaat bij opdrachtgevers in de pensioenbranche;
  • Jouw ontwikkeling staat centraal! Je krijgt een coach om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, we bieden een uitgebreid pakket aan opleidingen aan en in ons IOP-gesprek (Individueel Ontwikkel Plan) gaan we aan de slag met jouw professionele ontwikkeling;
  • Startsalaris van €2.650,- (incl. vakantiegeld). Na een jaar maak je alweer de volgende stap naar een salaris tussen de €2.900,- en €3.000,-. Je salaris groeit mee met jouw ontwikkeling;
  • Duurzame vervoersregeling: jij kan in onze geheel elektrische VW ID3 Pro rondrijden. Ga je liever met het OV, of stap jij lekker op de fiets? Aan jou de keus.
  • Garantie op kwalitatieve trainingen, expertise en een betrouwbaar netwerk.

Interesse om deel te nemen of wil je meer info ontvangen?

Laat het ons weten door je gegevens achter te laten. Het pensioenstelsel van morgen rekent op jou.

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.