Een nieuwe aanpak

De Wet Toekomst Pensioen is ingegaan op 1 juli 2023. Deze wet heeft als gevolg dat bijna 1800 miljard euro aan pensioengeld herverdeeld gaat worden.

Het belang voor de markt

Momenteel zitten we in de overgangsfase van vier jaar. In deze fase maken werkgevers en werknemers afspraken met elkaar over hun pensioenregeling. Deze afspraken moeten door pensioenuitvoerders uitgevoerd worden. Je kunt je voorstellen hoe groot deze operatie is. De WTP vraagt organisatiebreed om nieuwe processen en een vernieuwde manier van werken. Tijd voor een frisse wind op de traditionele pensioenmarkt, met op alle fronten een heleboel extra inzet van handen en hersenen.

Dit is het moment om van de pensioenmarkt jouw expertise te maken. Door nu operationeel te starten, ervaar je de uitdagingen waar grote organisaties nu dagelijks tegenaan lopen. Met de grootte van deze operatie is vernieuwing nodig op diverse vlakken, waaronder financiën, IT, data en communicatie. Het ligt dus voor jou open om te ontdekken waar jij plezier in hebt en waar jij een bijdrage aan kunt leveren. Dat kan op allerlei locaties in Nederland, bij pensioenorganisaties bij jou in de buurt. Dit geeft je de kans om jezelf in een aantal jaar te ontwikkelen van starter tot expert. Jij kunt meewerken aan een eerlijke en sociale verdeling van deze pot geld voor gepensioneerden en volgende generaties!

AP Support is de nummer 1 pensioenopleider van Nederland

Met meer dan 25 jaar ervaring in o.a. de pensioenbranche kun je rekenen op kwaliteit, expertise en op ons netwerk. Onze consultants zijn hier de spil in en daar zijn we trots op. Een transitie zoals deze binnen de pensioenwereld, vraagt om nieuwe ideeën, extra mankracht en frisse energie: daarom bieden wij het Traineeship voor talent in pensioen aan.

Traineeship Pensioen

Om de pensioentransitie tot een goed einde te brengen, is veel nodig. Gelukkig hebben werkgevers, werknemers en pensioenfondsen nog even de tijd om alles aan te passen. Daar kun jij mee helpen: in communicatie, met overdracht van data of in (het verbeteren van) processen. Als trainee zet jij in 1.5 jaar je schouders onder uitdagende projecten bij diverse organisaties. Zo draag jij bij aan de pensioentransitie.

  • Projecten die ertoe doen
  • Ontdek jouw kracht en carrièremogelijkheden
  • Tijdens een ontwikkelprogramma op maat
  • Waarbij je onderdeel bent van een pensioencommunity

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan complexe vraagstukken in de financiële dienstverlening van pensioen? Neem dan contact op met ons recruitmentteam via recruitment@apsupport.nl of solliciteer via onze vacaturepagina. Samen kunnen we bouwen aan een betere financiële toekomst.