Over AP Support

 Al ruim 20 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit.

Visie en missie.

AP Support creëert al ruim 20 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit. Wij bieden onze consultants een carrièrefundering binnen de financiële dienstverlening door middel van vakgerichte opleidingen, soft skills-trainingen en uitdagende opdrachten.

AP Support heeft het doel om waarde te creëren voor zowel opdrachtgever als voor professioneel talent. Wij willen dit bereiken door proactief oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met commitment voor het resultaat. Zo richten wij ons op distributie, kostenbeheersing, wet- en regelgeving en flexibilisering van de arbeidsmarkt. Daarbij streven wij naar meetbare en structurele procesverbeteringen bij onze opdrachtgevers én naar verbetering van de marktwaarde van onze consultants op de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt hierbij is steeds het realiseren van een positieve sociale impact.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?Contact opnemen

Kernwaarden.

Onze kernwaarden zijn ‘talentontwikkeling, ‘passie’, ‘lef’ en ‘betrouwbaarheid’.

Als sponsor van baanwielrenner Jeffrey Hoogland weten we wat erbij komt kijken om de beste versie van jezelf te worden en te blijven. Wie zijn talent verder wil brengen, zal in zichzelf moeten investeren, maar natuurlijk investeren wij ook in onze consultants! We geven hen persoonlijke aandacht in de vorm van coaching en voortgangsgesprekken over hun loopbaan. Daarnaast bieden we een verscheidenheid aan cursussen en opleidingen om je verder te ontwikkelen op zowel het persoonlijke als het professionele vlak. AP Support geeft medewerkers graag alle kansen om hun talent te verzilveren.

Passie en lef zijn drijfveren die voortkomen uit een intrinsieke motivatie. Wij doen graag wat anderen niet snel zouden doen, maar nemen hierbij geen onverantwoorde risico’s. We dienen graag het maatschappelijk belang en barsten van de energie. Hierbij steken we graag onze nek uit om anderen te helpen. Een fixed fee-opdracht of andere resultaatafspraak gaan wij niet uit de weg. We durven out-of-the-box te denken en komen met oplossingen waar opdrachtgevers niet eerder aan hebben gedacht. Van onze consultants verwachten wij eenzelfde ondernemende mindset.

Onze tevreden klanten:

Laatste nieuws.

Praktijkcasus Imke: het creëren van een nieuwe werkinstructie

Praktijkcasus Imke: het creëren van een nieuwe werkinstructie

Mijn eerste opdracht is bij een zorgverzekeraar die streeft naar een 9+ klantwaardering, waarbij vrijheid van de klant erg belangrijk is. Tijdens mijn opdracht was ik actief op de afdeling declaratie- en machtigingbehandeling. Een tijdige en juiste afhandeling van...

Een Loop voor Hoop

Een Loop voor Hoop

Connie Palmen introduceerde een mooie term: ‘Erlosungssehnsucht’. Het verlangen om op te lossen. Dat is wat ik wil na Corona, verdwijnen, weg van alles. Wegrennen van huis en haard, er is geen betere manier om te verdwijnen. Het is de omgekeerde lifehack. Retraite is...

Praktijkcasus Marjolein: optimalisatie verbetermanagement

Praktijkcasus Marjolein: optimalisatie verbetermanagement

Aanleiding Sinds 2016 is het binnen de verpleeghuiszorg verplicht om een incidentmeldingssysteem te hebben. Het doel hiervan is om het voor zorginstellingen gemakkelijker te maken deze meldingen te analyseren en te voorkomen. Zorgspectrum wil graag het...