De Resultaatmakers

Over AP Support

Testimonials
ar quotes
Femke Lourens linkedin
Junior Consultant - AP Support

"In de eerste 1,5 week van het Traineeship bij AP Support haal je je Wft Basis, waarbij je elke dag begeleid wordt door verschillende docenten uit het werkveld. Daarnaast maak je kennis met het bedrijf en je collega’s op kantoor. Het leuke hiervan vond ik dat iedereen zo benaderbaar is en dat je altijd met je vragen bij iedereen terecht kunt! Na 2 weken was ik al geplaatst op een opdracht en begon ik individueel verder te leren en kennismaken met facetten binnen de financiële dienstverlening!"

Lees meer > ar quotes
ar quotes
Stephan Schram linkedin
Senior Consultant - AP Support

"AP Support is een dynamische organisatie waar heel veel mogelijk is. Ondernemerschap en creativiteit worden gestimuleerd. Dit maakt het een gave organisatie om voor te werken. Ook creëert AP Support een klimaat waarin je je razendsnel kunt ontwikkelen. Onder andere in de functie als business analist, kom ik samen met de klant tot oplossingen voor hun uiteenlopende, complexe problemen. Zo kan ik écht toegevoegde waarde leveren. Dat geeft veel energie!"

Lees meer > ar quotes

bolletjes-pattern

Visie & Missie

AP Support creëert al ruim 20 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit. Wij bieden onze consultants een carrièrefundering binnen de financiële dienstverlening door middel van vakgerichte opleidingen, soft skills-trainingen en uitdagende opdrachten.

AP Support heeft het doel om waarde te creëren voor zowel opdrachtgever als voor professioneel talent. Wij willen dit bereiken door proactief oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met commitment voor het resultaat. Zo richten wij ons op distributie, kostenbeheersing, wet- en regelgeving en flexibilisering van de arbeidsmarkt. Daarbij streven wij naar meetbare en structurele procesverbeteringen bij onze opdrachtgevers én naar verbetering van de marktwaarde van onze consultants op de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt hierbij is steeds het realiseren van een positieve sociale impact. Onze kernwaarden zijn ‘passie’, ‘persoonlijk’, ‘presteren’ en ‘ondernemend’.

Nieuws
sideblock
AP Supports

patroon

Aftermovie AP Support Club Night

Bekijk hier de aftermovie van ons jaarfeest in april 2017!


patroon

Bottom-up procesoptimalisatie

How to get to the top, bottom-up! Waarom men processen zou moeten optimaliseren vanaf de werkvloer.

Contact

AP Support

Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie over een specifiek onderwerp? Dan kunt u hiervoor het formulier hiernaast gebruiken. Wij zorgen dat uw vraag of opmerking bij de juiste persoon terecht komt, en dat er binnen 2 dagen contact met u wordt opgenomen.

Belt u liever? Geen enkel probleem, we zijn u graag van dienst!