De Resultaatmakers

Over AP Support


bolletjes-pattern

Visie & Missie

AP Support creëert al ruim 20 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit. Wij bieden onze consultants een carrièrefundering binnen de financiële dienstverlening door middel van vakgerichte opleidingen, soft skills-trainingen en uitdagende opdrachten.

AP Support heeft het doel om waarde te creëren voor zowel opdrachtgever als voor professioneel talent. Wij willen dit bereiken door proactief oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met commitment voor het resultaat. Zo richten wij ons op distributie, kostenbeheersing, wet- en regelgeving en flexibilisering van de arbeidsmarkt. Daarbij streven wij naar meetbare en structurele procesverbeteringen bij onze opdrachtgevers én naar verbetering van de marktwaarde van onze consultants op de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt hierbij is steeds het realiseren van een positieve sociale impact.

Nieuws
sideblock
AP Supports
patroon

Aftermovie AP Support Club Night

Bekijk hier de aftermovie van ons jaarfeest in april 2017!

patroon

Bottom-up procesoptimalisatie

How to get to the top, bottom-up! Waarom men processen zou moeten optimaliseren vanaf de werkvloer.

Contact

AP Support

Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie over een specifiek onderwerp? Dan kunt u hiervoor het formulier hiernaast gebruiken. Wij zorgen dat uw vraag of opmerking bij de juiste persoon terecht komt, en dat er binnen 2 dagen contact met u wordt opgenomen.

Belt u liever? Geen enkel probleem, we zijn u graag van dienst!