Over AP Support

Al 25 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit.

Visie en missie.

 

Wij geloven in de kracht van persoonlijke (talent)ontwikkeling en brengen inspiratie en innovatie voor eenieder die binnen de financiële dienstverlening actief is.
We creëren een klimaat dat elk talent de ruimte geeft om zich te ontplooien. Een klimaat waarin mensen kunnen opstaan, starten en groeien. Een klimaat waarin groots dromen mogelijk is en waarin je iets doet omdat het je iets doet.

Wij bieden onze consultants al 25 jaar een carrièrefundering binnen de financiële dienstverlening door middel van vakgerichte opleidingen, soft skills-trainingen en uitdagende opdrachten.

AP Support heeft het doel om waarde te creëren voor zowel opdrachtgever als voor professioneel talent. Wij willen dit bereiken door proactief oplossingen te ontwikkelen en te implementeren, met commitment voor het resultaat. Zo richten wij ons op kostenbeheersing, veranderende wet- en regelgeving en flexibilisering van de arbeidsmarkt.

Daarbij creëren wij meetbare en structurele procesverbeteringen bij onze opdrachtgevers én een verbetering van de positie van onze consultants op de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt hierbij is steeds het realiseren van een positieve sociale impact.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?Contact opnemen

Kernwaarden.

Onze kernwaarden zijn ‘talentontwikkeling, ‘passie’, ‘lef’ en ‘betrouwbaarheid’.

Als sponsor van baanwielrenner Jeffrey Hoogland weten we wat erbij komt kijken om de beste versie van jezelf te worden en te blijven. Wie zijn talent verder wil brengen, zal in zichzelf moeten investeren, maar natuurlijk investeren wij ook in onze consultants! We geven hun persoonlijke aandacht in de vorm van coaching en voortgangsgesprekken over hun loopbaan. Daarnaast bieden we een verscheidenheid aan cursussen en opleidingen om je verder te ontwikkelen op zowel het persoonlijke als het professionele vlak. AP Support geeft medewerkers graag alle kansen om hun talent te verzilveren.

Passie en lef zijn drijfveren die voortkomen uit een intrinsieke motivatie. Wij doen graag wat anderen niet snel zouden doen, maar nemen hierbij geen onverantwoorde risico’s. We dienen graag het maatschappelijk belang en barsten van de energie. Hierbij steken we graag onze nek uit om anderen te helpen. Een fixed fee-opdracht of andere resultaatafspraak gaan wij niet uit de weg. We durven buiten de bestaande kaders te denken en komen met oplossingen waar opdrachtgevers niet eerder aan hebben gedacht. Van onze consultants verwachten wij eenzelfde ondernemende mindset.

Wat een paar van onze tevreden klanten zeggen:

Laatste nieuws.

Impact van AI op de financiële sector

Amazing People, Over AP Support

Artificial intelligence kan binnen verschillende domeinen worden toegepast. Twee domeinen waarin AI de toekomst gaat veranderen zijn de financieel economische sector en de zorgsector. De financiële sector staat momenteel aan het begin van de vierde...

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.