De Resultaatmakers

Over AP Support

Testimonials
ar quotes
Femke Lourens linkedin
Junior Consultant - AP Support

"In de eerste 1,5 week van het Traineeship bij AP Support haal je je Wft Basis, waarbij je elke dag begeleid wordt door verschillende docenten uit het werkveld. Daarnaast maak je kennis met het bedrijf en je collega’s op kantoor. Het leuke hiervan vond ik dat iedereen zo benaderbaar is en dat je altijd met je vragen bij iedereen terecht kunt! Na 2 weken was ik al geplaatst op een opdracht en begon ik individueel verder te leren en kennismaken met facetten binnen de financiële dienstverlening!"

Lees meer > ar quotes
ar quotes
Rik Kortlandt linkedin
Independent Test Manager - Kortlandt Interim Advies

De business testers van AP Support zorgen dat de kloof tussen de technische en functionele test én de business-acceptatie naadloos wordt gedicht. De relevante businesskennis gecombineerd met analytische vaardigheden, past perfect in mijn conversie-testteam.

ar quotes
ar quotes
Erna van de Pas linkedin
Junior Consultant - AP Support

Wat ik leuk vind aan het werken bij AP Support is dat ik door middel van verschillende opdrachten kan ontdekken welke functies het beste bij mij passen en daarnaast nog opleidingen en trainingen naar keuze kan volgen.

Lees meer > ar quotes

about sideblock patroon

Visie & Missie

AP Support creëert al ruim 20 jaar meetbaar rendement voor opdrachtgevers door de inzet van innovatieve, trendsettende projectoplossingen en arbeidsmobiliteit. Wij bieden onze consultants een carrièrefundering binnen de financiële dienstverlening door middel van vakgerichte opleidingen, soft skills-trainingen en uitdagende opdrachten.

AP Support heeft het doel om waarde te creëren voor zowel opdrachtgever als voor professioneel talent. Wij willen dit bereiken door proactief oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met commitment voor het resultaat. Zo richten wij ons op distributie, kostenbeheersing, wet- en regelgeving en flexibilisering van de arbeidsmarkt. Daarbij streven wij naar meetbare en structurele procesverbeteringen bij onze opdrachtgevers én naar verbetering van de marktwaarde van onze consultants op de arbeidsmarkt. Het uitgangspunt hierbij is steeds het realiseren van een positieve sociale impact.


bolletjes-pattern bolletjes-pattern

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn ‘talentontwikkeling, ‘passie’, ‘lef’ en ‘betrouwbaarheid’.

Als sponsor van baanwielrenner Jeffrey Hoogland weten we wat erbij komt kijken om de beste versie van jezelf te worden en te blijven. Wie zijn talent verder wil brengen, zal in zichzelf moeten investeren, maar natuurlijk investeren wij ook in onze consultants! We geven hen persoonlijke aandacht in de vorm van coaching en voortgangsgesprekken over hun loopbaan. Daarnaast bieden we een verscheidenheid aan cursussen en opleidingen om je verder te ontwikkelen op zowel het persoonlijke als het professionele vlak. AP Support geeft medewerkers graag alle kansen om hun talent te verzilveren.

Passie en lef zijn drijfveren die voortkomen uit een intrinsieke motivatie. Wij doen graag wat anderen niet snel zouden doen, maar nemen hierbij geen onverantwoorde risico’s. We dienen graag het maatschappelijk belang en barsten van de energie. Hierbij steken we graag onze nek uit om anderen te helpen. Een fixed fee-opdracht of andere resultaatafspraak gaan wij niet uit de weg. We durven out-of-the-box te denken en komen met oplossingen waar opdrachtgevers niet eerder aan hebben gedacht. Van onze consultants verwachten wij eenzelfde ondernemende mindset.

Naar zowel onze medewerkers als naar onze opdrachtgevers zijn wij transparant en eerlijk. Afspraak is afspraak. We doen wat we beloven en zijn graag open naar en toegankelijk voor iedereen. Wanneer een project bij een opdrachtgever ten einde loopt, zullen wij tijdens de evaluatie altijd met aanbevelingen komen. We delen graag de lessen die we hebben geleerd en willen dat onze opdrachtgevers hun voordeel kunnen doen met deze inzichten. We doen graag méér dan we beloven. Op ons kun je bouwen!

Volg ons op Instagram

Nieuws
sideblock
AP Supports