De Resultaatmakers

Pensioen

Branche about sideblock patroon

Solutions in Pensions

De wensen van deelnemers, werkgevers en besturen, maar ook van de politiek, zijn voortdurend aan verandering onderhevig. De voornaamste redenen hiervoor zijn doorontwikkeling van behoeften, wensen, techniek, kosten en beleid uit Den Haag.

Recent heeft dit geresulteerd in het zogenaamde pensioenakkoord, dat binnenkort als wet zal worden aangenomen en door verzekeraars en uitvoerders moet worden geïmplementeerd in de komende periode tot 2026!

Deze wetswijziging heeft de grootste impact ooit in pensioenland en alle betrokkenen hebben een giga-uitdaging om dit voor 2026 geklaard te krijgen.

AP Support heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het ondersteunen en daadwerkelijk uitvoeren van wet- en regelwijzigingen in pensioenen. Dus wij staan ook nu weer klaar voor u!

Daarnaast moet uw administratie tegelijkertijd aan steeds meer compliance-eisen voldoen, de AFM en DNB kijken graag over uw schouder mee.

Kosten verlagen? Processen versnellen? Data completeren? Servicelevels aanscherpen? Bemensing flexibeler inzetten? Ook hiervoor staan wij graag voor u klaar.

We doen dit niet alleen door inzet van ambitieus personeel met pensioen- en IT-kennis, maar maken vaak ook gebruik van reeds aanwezige technieken of snel inzetbare (kantoor)applicaties. Met behulp van onze expertise kunt u uw klanten optimaal bedienen en uw eigen doelen sneller en efficiënter realiseren.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Rony Eltink:

Rony Eltink

Business Manager Pensioen

Nieuws