Pensioen

Onze oplossingen voor pensioenuitvoerders, pensioenfondsen en pensioenverzekeraars

Onze oplossingen.

De pensioensector is constant in beweging. Het pensioenakkoord zorgt voor grote veranderingen. Digitalisering moet leiden tot een betere en kostenefficiëntere dienstverlening. Dit is wat uw klanten van uw organisatie verwachten. Verhuizing van pensioenfondsen of het samengaan van fondsen en uitvoerders zorgen voor de nodige uitdagingen. Herkenbaar?

Of het nu gaat om een oplossing voor uw capaciteitsvraagstuk, of het volledig uit handen laten nemen van een project, onze professionals zijn er om u te ontzorgen.

Wat onze consultants bijzonder maakt, naast hun interesse in en kennis van dienstverlening binnen pensioen? Dat is hun persoonlijkheid, houding en gedrag. Door hun wendbaarheid en aanpassingsvermogen tonen de pensioenconsultants van AP hun waarde binnen een continu veranderende omgeving.

Zo zorgen we samen voor de beste oplossingen voor uw organisatievraagstukken.

 

Rony Eltink

Onze diensten voor pensioen:

Interim

Detachering

Managed insourcing

Managed outsourcing

Flexibele ondersteuning.

Wij staan klaar om u op ieder gewenst moment van dienst te kunnen zijn met flexibele ondersteuning. Dit kan op projectbasis of door u direct door een pensioenmedewerker te laten ondersteunen. U kiest hierin de vorm die het beste bij uw organisatie past.

Hieronder een greep uit onze diensten en oplossingen:

Bulkmutaties van waardeoverdrachten, echtscheidingen, IKV-uitval kunt u laten verwerken door een team van eigen mensen, maar u kunt er ook voor kiezen het gehele proces uit handen te laten nemen. We kijken niet alleen naar de hoeveelheid mutaties die opgeleverd moeten worden, maar voeren ook procesverbeteringen uit in het standaardproces.

Door een vooraf uitgewerkte analyse van uw organisatie weet u precies welk rendement u van ons kunt verwachten. Tijdens het proces houden wij u geïnformeerd en sturen bij waar nodig. Zo behoudt u het overzicht!

Wilt u graag een analyse ontvangen zodat u weet wat de verbetermogelijkheden van uw organisatie zijn? Neem vrijblijvend contact op met Rony Eltink, Business Manager Pensioen, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

In de pensioensector zijn er al veel slagen gemaakt op het gebied van digitalisering en automatisering waardoor er steeds minder mankracht bij komt kijken. Toch kan niet alles overgenomen worden en blijft het mensenwerk. Het is van belang dat medewerkers kennis van zaken hebben. Ze moeten informatiestromen kunnen identificeren, de complexe processen eigen kunnen maken en in de systemen kunnen werken. Het belangrijkste is dat ze snel en accuraat kunnen werken.

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen ondersteunen en tegen welke kosten? Neem vrijblijvend contact op met Rony Eltink, Business Manager Pensioen, om te zien hoe wij u kunnen ontzorgen.

Tijd voor een nieuw softwaresysteem? Een conversie, ofwel de overgang naar een nieuw softwaresysteem, neemt veel tijd in beslag en komt vaak boven op de normale werkzaamheden. Het is belangrijk om een conversie kundig en met beleid uit te voeren. Door het uitbesteden van zo’n traject aan een ervaren team bespaart u een hoop tijd, geld en zorgen en weet u zeker dat uw systeem weer op orde is.

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen ondersteunen en tegen welke kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met Rony Eltink, Business Manager Pensioen, om te zien hoe wij u kunnen ontzorgen.

Uw klanten verwachten dat ze snel veel informatie te weten kunnen komen over hun pensioen. Wanneer er een wijziging plaatsvindt, moet dit snel, efficiënt en zorgvuldig gebeuren. Onze pensioenexperts spreken uw taal, kennen de systemen en weten wat er speelt binnen de pensioensector en dat is wel zo handig. Integer, flexibel, meedenkend en bovendien Wft gecertificeerd.

Heeft u behoefte aan integere en flexibele ondersteuning met de juiste kennis en ervaring? Wij kunnen uw informatiestromen in kaart brengen en u adviseren over een passende oplossing. Of dit nu per aanvraag is, op projectbasis of het volledig uitbesteden van een proces, samen vinden we een passende oplossing voor uw organisatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Rony Eltink, Business Manager Pensioen, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

De pensioensector is een competitieve sector die hard werkt om de beste dienstverlening neer te zetten. De STP-graad (Straight Through-Processing) moet omhoog, maar de kosten per pensioendeelnemer moeten omlaag. Dat lijkt niet met elkaar te rijmen, maar door te digitaliseren en te automatiseren met de juiste tools en kennis, is het mogelijk verbeterslagen te maken.

Wilt u weten welke verbeterslagen er in uw organisatie mogelijk zijn? Neem vrijblijvend contact op met Rony Eltink, Business Manager Pensioen.

Heeft u op een ander gebied ondersteuning en expertise nodig binnen de pensioensector? Wij ontzorgen u graag. Het is vaak lastig voor u om vooraf in te schatten hoeveel tijd, mankracht en welke kennis er nodig is voor het succesvol afronden van een project.

Wij kunnen uw vraag in kaart brengen en adviseren over een passende oplossing. Of dit nu per pensioenaanvraag is, op projectbasis of als tijdelijke kracht, samen vinden we een passende oplossing voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op Rony Eltink, Business Manager Pensioen, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Een greep uit onze finance professionals voor de pensioenbranche.

Professional nodig voor een andere functie? Neem contact met ons op.

 

Onze tevreden klanten.

Ons laatste nieuws.

Hoe zorg jij voor je inkomsten vanaf je 68ste?

Amazing People, Pensioen

Met pensioen regel je letterlijk jouw inkomen in de toekomst. Hoe fijn als jij dat goed weet te verzorgen voor de jezelf én de mensen om je heen? Diploma? Check! Feestje om het te vieren?...

Het nieuwe pensioenakkoord: Wat verandert er voor jou?

Amazing People, Pensioen

Het Nederlandse pensioenstelsel ondergaat een belangrijke verandering met het nieuwe pensioenakkoord. Deze hervorming heeft als doel het pensioensysteem duurzamer, transparanter en persoonlijker te maken. Maar wat betekent dit nieuwe akkoord eigenlijk voor jou? In dit...

Het maatschappelijk belang van werk in de Pensioenbranche 

Amazing People, Pensioen

In de dynamische wereld van pensioenen spelen diverse functies een cruciale rol bij het realiseren van het maatschappelijk doel: het bieden van financiële zekerheid en een solide pensioentoekomst voor iedereen. Met een pensioen dat goed...

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Rony Eltink

Rony Eltink

Business Manager Pensioen

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.