Acceptant schade en inkomen gezocht en inhuren

Een acceptant schade en inkomen gezocht?

Deze specialisten beoordelen zakelijke aanvragen voor verzekeringen, bijvoorbeeld vanuit het MKB. We zijn sterk in niet-planbare vraagstukken en weten waar het aan schort binnen verouderde systemen die beter kunnen.

Onze consultants blinken uit in de beoordeling van risico’s, de premiestellingen en bijvoorbeeld de clausules die belangrijk zijn voor de klant.

Tegelijkertijd is de (interim) acceptant schade en inkomen een aanspreekpunt voor medewerkers binnen uw organisatie, net als eventueel voor de klant. De medewerker ondersteunt anderen bij het geven van advies en communicatie rondom risico’s en bijvoorbeeld preventiemaatregelen.

U kunt bij ons een acceptant schade en inkomen inhuren die weet wat er speelt in uw branche, die ervaring heeft bij vergelijkbare bedrijven en die bovendien beschikt over HBO+ of WO-werk- en denkniveau.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen verzekeringen.

We vinden het bij AP Support heel belangrijk dat consultants weten waar ze het over hebben. Dus kiest u voor een interim acceptant schade en inkomen? Hij of zij is op de hoogte van preventiemaatregelen en bijvoorbeeld schadepreventie. Daarnaast weten onze specialisten hoe de lijntjes lopen, wat er belangrijk is binnen de aanvragen van het MKB voor verzekeringen en waar de typische addertjes onder het gras zitten.

Onze consultants en specialisten werken bijvoorbeeld al voor De Goudse Verzekeringen, Nedasco en Nationale Nederlanden. Dat betekent dat we weten wat er speelt in de wereld van verzekeren. Dus wordt er een acceptant schade en inkomen gezocht? Wij zorgen voor de professional die meteen aan de slag kan en vervolgens vlot binnen uw team zal schakelen.

Acceptant schade en inkomen op HBO+/ WO-niveau.

We begrijpen dat u zoekt naar een acceptant schade en inkomen met kennis van zaken én een hoog werk- en denkniveau. Daarom zorgen wij voor specialisten op HBO- en WO-niveau, die zich flexibel opstellen. Ze zijn gewend om regelmatig binnen andere organisaties te werken. Dat betekent dat ze het werk vlot oppakken, afgestemd op de specifieke uitdagingen en doelstellingen waar uw bedrijf aan werkt. Uiteraard zijn zij volledig Wft-gecertificeerd.

Bovendien heeft bij AP Support de acceptant schade en inkomen die u kunt inhuren altijd minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Ook wanneer systemen verouderd zijn, kunnen zij desgewenst tooling en workflows aanreiken om snel om obstakels heen te werken. Bovendien kennen onze specialisten de omgeving waarin ze (intern) werken, bijvoorbeeld om andere medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

U bepaalt natuurlijk zelf op welke manier u een acceptant schade en inkomen zal inhuren. Dat kan als interim specialist, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject. In dat laatste geval nemen we het complete capaciteitsvraagstuk voor u uit handen. Tegelijkertijd optimaliseren we processen en leveren we vóór de deadline precies dat wat er van ons wordt gevraagd.

Natuurlijk stemmen we vooraf met u de beloning af voor het geleverde resultaat, zodat u ook daarmee niet voor verrassingen komt te staan. U weet altijd goed waar u aan toe bent en of u binnen budget blijft. Dus wordt er een acceptant schade en inkomen gezocht? Wij helpen u graag de goede match te maken. Bovendien besparen we kostbare inwerktijd, omdat onze professionals de organisaties kennen, nét als de (IT-)systemen waarmee die werken.

Een acceptant schade en inkomen gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Chris Wester

Business Manager Bancair, Hypotheken en Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.