Adviseur PGB gezocht en inhuren

Een adviseur PGB inhuren?

Als er een specialist of consultant gezocht wordt, bieden wij professionals met uitstekende kennis van zaken. Ze kennen de zorgwereld, weten wat er speelt rondom het PGB en zorgen ondertussen voor zowel waardevol klant- en ander contact als slimme procesoptimalisatie. Dus gaat het om verouderde systemen of zoekt u specifiek naar meer flexibiliteit op de afdeling? Dat is waar we sterk in zijn, bijvoorbeeld dankzij goede kennis van de (IT-)systemen en organisaties waar we voor werken.

Onze Adviseurs PGB helpen een zorgvraag concreet te maken. Veel mensen vinden het lastig om de eigen zorgvraag en ervaren beperkingen onder woorden te brengen. Andersom is het namelijk heel verleidelijk om aan te geven wat er juist nog wél mogelijk is. Onze consultants die u kunt inhuren als adviseur PGB helpen daarbij. Ze maken de zorgvraag concreet en zorgen op die manier voor een geschikte PGB-indicatie.

Zoekt u een specialist die de verantwoording van het PGB in orde kan maken, richting de zorgverzekeraar, het zorgkantoor of de gemeente? Het is een van de rollen van de interim adviseur PGB die u bij ons kunt inhuren. Bovendien kan de specialist het beheer voeren over het budget, zodat ook daar een professional voor beschikbaar is.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen de zorg.

Wij vinden het bij AP Support belangrijk dat onze consultants en professionals de wereld kennen waarin ze werken. Daarom zorgen we voor specialisten vanuit de zorg. Zij weten exact wat een PGB-advies inhoudt, welke beperkingen er kunnen gelden en hoe dat van invloed is op het proces.

Ze kennen de zorgvragen die er spelen en zorgen ondertussen voor bijvoorbeeld een goede administratie en procesoptimalisatie. Het analytisch vermogen van onze consultants maakt ze de ideale adviseur PGB.

Dus wilt u een specialist inhuren? Of wordt er een specifieke adviseur PGB gezocht om een tijdelijk capaciteitsprobleem op te lossen? Onze specialisten zijn snel beschikbaar en kunnen moeiteloos schakelen. Dat betekent dat u ze direct kunt opnemen in de rest van de organisatie.

Onze consultants hebben ervaring opgedaan bij organisaties als CZ, VGZ en Achmea, een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers binnen de zorgsector.

Adviseur PGB op HBO+/ WO-niveau.

Een adviseur PGB heeft bij ons altijd een opleiding op HBO+ of WO-niveau afgerond en is in het bezit van branchespecifieke Wft’s. Dat betekent dat u kunt rekenen op een analytisch sterke professional met vakinhoudelijke kennis. Wij zorgen ervoor dat de specialist zich moeiteloos kan aanpassen en weet wat er belangrijk is binnen bijvoorbeeld de visie van uw organisatie.

Onze specialisten zoals de adviseur PGB die u kunt inhuren, hebben minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Zij kennen de situaties uit de praktijk, om daar in al hun beslissingen en inzet rekening mee te houden.

Naast PGB-adviseurs bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Wilt u een adviseur PGB inhuren? Als er een specialist gezocht wordt, kunt u die inzetten op een aantal verschillende manieren. Dat kan op interim-basis, op projectbasis en natuurlijk als Resultaatmakers-traject.

Dus zoekt u naar een oplossing voor het totale capaciteitsvraagstuk? Of naar een manier om processen te verbeteren? Dat is wat we aanbieden. Bovendien bepalen we vooraf de beloning, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Onze specialisten kennen de bedrijven waar we voor werken, zodat zij zo min mogelijk inwerktijd nodig hebben. Bovendien zijn we als beste gecertificeerd. Wij werken volgens de strengste normen voor kwaliteit en zetten graag de toon qua professionaliteit.

Een adviseur PGB gezocht en inhuren?  Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Laat ons weten hoe je verder wil.

Roos Vendrig

Directeur Zorg

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.