Allround pensioenmedewerker gezocht en inhuren

Een allround pensioenmedewerker inhuren en inzetten?

Dat kan op verschillende afdelingen, dankzij de brede inzetbaarheid van onze consultants. Werkt u met verouderde systemen en bent u op zoek naar manieren om de workflow te optimaliseren? Of gaat het om de verhuizing van alle data van een pensioenfonds? Het zijn voorbeelden van de vele vraagstukken waar onze professionals sterk in zijn.
Heeft u bijvoorbeeld als doel om een deel van de klantreis te verbeteren? De medewerker zal e-mail en telefoon beantwoorden vanuit de eerste of de tweede lijn, kan berekeningen maken en kan pensioenen toekennen. Er zijn allerlei werkzaamheden mogelijk, net als contact met zowel de klant als inzet op bijvoorbeeld de ICT-afdeling.

De allround pensioenmedewerkers die gezocht worden door onze opdrachtgevers, zijn stuk voor stuk specialisten met een klantgerichte opleiding. Het is tijdelijke, direct inzetbare expertise mét ervaring binnen de sector die u via AP Support snel in huis haalt. Dat scheelt inwerken waardoor we binnen Client Support direct aan de slag kunnen.

En gaat het juist om heel andere taken? Dankzij de goede kennis van de pensioenregelingen en wet- en regelgeving kunt u de allround pensioenmedewerker inzetten waar u wilt. Bespreek met ons uw wensen en wij zorgen voor de juiste specialisten met bijbehorende kennis, ervaring en skillset.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen pensioenen.

Zoekt u consultants die kunnen meewerken in een transformatie of die ondersteunen bij het pensioenadvies dat uw organisatie geeft? Onze specialisten weten van de doorsneepremie en van de mogelijkheden qua beleggen. We hechten er bij AP Support veel waarde aan dat onze allround pensioenmedewerkers weten wat er belangrijk is binnen de markt.

Onze specialisten die allround beschikbaar zijn werkten eerder voor bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, TKP, Achmea, De Goudse en APG. Het zijn een paar voorbeelden van onze vele opdrachtgevers, waar we ruime ervaring hebben opgedaan met pensioenen en verzekeren. Dus gaat het om pensioenopbouw, om de pensioenambitie of andere gerelateerde thema’s? Wij weten waar we het over hebben, net als de interim allround pensioenmedewerker die u kunt inhuren.

Allround pensioenmedewerker op HBO+/ WO-niveau.

Wordt er een allround pensioenmedewerker gezocht? En wilt u die heel specifiek inzetten? Dankzij de opleiding op minimaal HBO- of WO-niveau pakken onze consultants nieuwe informatie snel op. Uiteraard zijn zij volledig Wft-gecertificeerd. Dat draagt bij aan een korte inwerktijd, om samen zo snel mogelijk aan de slag te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren aan uw projectdoelstellingen.

Bovendien hebben alle consultants die we inzetten als allround pensioenmedewerker standaard minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Ze hebben eerder gewerkt in de sector. Dat betekent dat ze het klappen van de zweep kennen en weten wat er speelt. Én dat ze weten hoe belangrijk bijvoorbeeld integriteit en informatiebeveiliging in deze sector zijn.

Naast Allround pensioenmedewerker bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Uiteraard kunt u de allround pensioenmedewerker inhuren op de manier die u wilt. Dus wordt er een consultant of andere specialist gezocht? We bieden mogelijkheden voor interim-aanstelling, op projectbasis en als Resultaatmaker.

In dat laatste geval nemen we het complete capaciteitsvraagstuk graag van u over. Dat betekent dat we tijdelijke capaciteit aanbieden, helpen processen te verbeteren en netjes voor de deadline leveren wat we met u hebben afgesproken. Uiteraard geven we vooraf aan wat de beloning zal zijn, zodat ook daarover geen twijfel bestaat. Dit voorkomt verrassingen, omdat u precies weet waar u aan toe bent en binnen budget blijft.

We zijn veelal als beste gecertificeerd en staan bekend om de effectiviteit en korte inwerktijd van onze professionals. Dat betekent dat u met hen zo snel mogelijk kunt schakelen.

Een allround pensioenmedewerker gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Rony Eltink

Business Manager Pensioen

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.