Banken & Hypotheken

Onze oplossingen voor (verzekerings)banken, hypotheekverstrekkers, creditcardmaatschappijen, vermogensbeheerders en beleggingsmaatschappijen.

Onze oplossingen.

Er wordt vandaag de dag veel flexibiliteit van uw organisatie gevraagd. Digitalisering, privacy- en complianceregels en veranderende wetswijzigingen spelen hierin een grote rol. Maar ook de financiële toezichthouders die met u meekijken.

Hoe wij u hierin kunnen helpen? Door consultants te leveren die kennis van zaken hebben, flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Bij AP Support geloven wij in Amazing People, dat betekent dat wij erin vertrouwen dat onze medewerkers er met lef en passie hard aan werken om uw dienstverlening elke dag een beetje beter te maken. Zij staan in de startblokken klaar!

Merel Kooter

Onze diensten voor de branche Bank & Hypotheken:

Interim

Detachering

Managed insourcing

Managed outsourcing

Flexibele ondersteuning.

Wij staan klaar om u op ieder gewenst moment van dienst te kunnen zijn met een flexibele ondersteuning. Dit kan op projectbasis of door u direct door een consultant te laten ondersteunen. U kiest hierin de vorm die het beste bij uw organisatie past.

Hieronder een greep uit onze belangrijkste specialismen en aandachtsgebieden:

AP Support Bank en Hypotheken

Een goede balans tussen het belang van uw klant en uw organisatie is van groot belang. Onze flexibele, (Wft)-opgeleide professionals weten deze balans haarfijn te vinden zodat er oplossingen komen die voor beide partijen acceptabel zijn. Zij proberen een verschil te maken voor uw klanten met financiële stress waardoor uw organisatie hiervan de vruchten plukt.

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen ondersteunen en tegen welke kosten? Neem vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Businessmanager Bank & Hypotheken, om te zien hoe wij u kunnen ondersteunen.

Als financieel dienstverlener met klantcontact heeft u een belangrijke en signalerende rol bij de bestrijding van witwassen en de financiering van terrorisme. Onze Wft-gecertificeerde consultants identificeren ongebruikelijke transacties, passen cliëntenonderzoek toe, weten waar verdenkingen gemeld moeten worden en stellen heldere risk assessments op.

Wilt u graag weten hoe deze toppers u kunnen ondersteunen en tegen welke kosten? Neem vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Businessmanager Bank & Hypotheken, om te zien hoe wij u kunnen ondersteunen.

Uw klanten moeten direct het gevoel hebben dat ze begrepen en gehoord worden. Hoe wij dat aanpakken? Onze consultants spreken uw taal en weten wat er speelt binnen de financiële dienstverlening en dat is wel zo handig. Analytisch, flexibel, meedenkend en bovendien gecertificeerd.

Wilt u graag weten hoe deze talenten u kunnen ondersteunen en tegen welke kosten? Neem vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Businessmanager Bank & Hypotheken.

Bent u opzoek naar flexibele slagkracht die u echt ondersteunt bij het afwikkelen van hypotheekaanvragen? Onze consultants hebben vooral plezier in hun werk, want wij geloven dat blije adviseurs, ook blije eindconsumenten maken. Door hun ervaring haalt u meteen een sparringpartner in huis die met u meedenkt over de complexere zaken en weet hoe u uw organisatie kunt verbeteren.

Onze mensen ontzorgen u graag en zorgen ervoor dat de balans tussen klanttevredenheid, kwaliteit en kwantiteit klopt! Meer weten hierover? Neem vrijblijvend contact op, om te zien hoe wij u kunnen ondersteunen. 

Begrijpbare taal om uw klanten zo goed en helder mogelijk van informatie te voorzien is wat wij u kunnen bieden. Goed luisteren en helder communiceren is de kracht van onze consultants.

Wilt u graag weten hoe deze toppers u kunnen ondersteunen en tegen welke kosten? Neem vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Businessmanager Bank & Hypotheken, om te zien hoe wij u kunnen ondersteunen.

Heeft u op een ander gebied ondersteuning en expertise nodig? Wij ontzorgen u graag! Neem vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Businessmanager Bank & Hypotheken, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Een greep uit onze finance professionals voor de Banken & hypothekenbranche.

Professional nodig voor een andere functie? Neem contact met ons op.

 

Onze tevreden klanten:

Ons laatste nieuws.

Het maatschappelijk belang van werk in de Bank- en Hypotheeksector 

Amazing People, Bank & Hypotheken

In de dynamische wereld van banken en hypotheekverstrekkers vervullen diverse functies een cruciale rol bij het realiseren van het maatschappelijk belang: het bieden van financiële ondersteuning en stabiliteit aan individuen en bedrijven. Hieronder laten we...

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar.

Merel AP Support

Merel Kooter

Businessmanager Bank & Verzekeren

T: 06 15 634 308
E: merelkooter@apsupport.nl

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.