De Resultaatmakers

Bank & Hypotheken

Branche about sideblock patroon

Solutions in Banking

Binnen de bank-en hypotheeksector is er de afgelopen jaren veel aandacht geweest voor kostenefficiëntie. Dit heeft ertoe geleid dat de klantbediening eenvoudiger en sneller is geworden. Door de snelle opmars van de digitalisering in klantbediening, heeft dit echter ook geleid tot een wijziging van het personeelsbeleid op uitvoerende functies.

Daarnaast worden de eisen van de toezichthouders steeds strenger, waardoor veel aandacht uitgaat naar completering van dossiers en screening van (klant)gegevens.

Door deze veranderingen hebben banken en hypotheekverstrekkers behoefte aan een ander type medewerker. De nieuwe bankmedewerker moet kennisgedreven en veranderingsgericht zijn en klantbelang centraal stellen.

AP Support biedt opdrachtgevers de medewerker van de toekomst. Bij ons staat kennis van de inhoud en de omgang met klanten centraal. Daarnaast beschikken onze consultants over analytisch vermogen en de wil om de dienstverlening van onze opdrachtgevers elke dag een beetje beter te maken.

We denken graag proactief mee over uw korte- of langetermijndoelstellingen. Of het nu gaat om het tijdelijk inzetten van consultants op een afdeling, of het uit handen nemen van een probleem.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met Robin Zeeuw:

Robin Zeeuw

Business Manager Bank & Hypotheken

Nieuws