De Resultaatmakers

Carrière


patroon

Starters

Wij zijn doorlopend op zoek naar zowel starters als ervaren krachten binnen de financiële dienstverlening. Bij AP Support bieden wij jou de mogelijkheid om (verder) door te groeien binnen jouw vakgebied. Dit doen we door samen met jou te zorgen dat jij je blijft ontwikkelen, bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingen en cursussen, of door je te introduceren binnen onze community’s, zoals die van Zorg of IT. Bekijk onze werkenbij-site hier!

Ervaren professionals

Ook bieden wij (vaste) functies en opdrachten voor ervaren professionals en freelancers. Beschik jij over enkele jaren relevante werkervaring en de benodigde (vak)diploma’s binnen de financiële dienstverlening of de (semi)overheid? Dan is AP Support op zoek naar jou! Wij helpen je graag met je ontwikkeling naar de top in jouw vakgebied! Of het nu gaat om werken in een projectgroep of het werken in een bestaand team van een opdrachtgever, dit behoort beide tot de mogelijkheden. Ook wanneer je overweegt om de stap naar freelancen te maken, ondersteunen wij jou hier graag bij. Wij maken van jouw ambitie, onze uitdaging!

Neem snel contact met ons op via het formulier op deze pagina, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële dienstverlening! We zien jou graag binnenkort bij ons op kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Testimonials
ar quotes
Femke Lourens linkedin
Medior Consultant - AP Support

In de eerste 1,5 week van het Traineeship bij AP Support haal je je Wft Basis, waarbij je elke dag begeleid wordt door verschillende docenten uit het werkveld.

Lees meer > ar quotes
ar quotes
Gerhard de Vries linkedin
Oud-collega AP Support

Zonder AP Support had ik waarschijnlijk niet de mogelijkheid gehad om verschillende "keukens" van meerdere multinationals te ervaren.

Lees meer > ar quotes
ar quotes
Bram Schouten van der Velden linkedin
Medior Consultant Plus - AP Support

AP Support biedt me de mogelijkheid om mijn enthousiasme om te zetten in productiviteit.

Lees meer > ar quotes
ar quotes
Paulien Gums linkedin
Senior Consultant Plus - AP Support

Ik kwam in 2005 in dienst, heb veel geleerd en me kunnen ontwikkelen. De opdrachten pasten goed in mijn groeiambitie.

Lees meer > ar quotes
Traineeship patroon

Trainees

In de video hiernaast vind je meer informatie over ons Traineeship, waarin we jou helpen om meer uit jezelf te halen. We bieden je opleidingen, uitdagende functies bij onze opdrachtgevers en coachen jou tijdens je loopbaan! Wat jouw ambitie ook is, wij bieden uitgebreide mogelijkheden om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw doel.

Heb jij je HBO- of WO-diploma op zak en wil je aan de slag in de financiële dienstverlening? Dat kan bij AP Support!

Iedere maand starten wij een nieuwe traineeklas. Zit jij daar bij? Met ruim 150 collega-consultants bouw je tevens een groot netwerk op. Dus ben jij afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd? Dan past ons Traineeship Financiële Dienstverlening bij jou!

Meer weten? Bekijk de filmpjes hiernaast en hieronder, solliciteer direct, of laat op deze pagina vrijblijvend je cv achter.

Kennismaken?

Vrijblijvend kennismaken?

Laat hier gerust je contactgegevens achter, dan laten wij wat van ons horen! Wil je ook je cv achterlaten? Upload ‘m hier. Hoeft niet, mag altijd! Wij nemen meteen contact met je op als we een goede match zien!


Carrière patroon patroon

Jouw vliegende start

We bieden jou een vliegende start door middel van vakgerichte opleidingen en uitdagende opdrachten. Met deze opgedane kennis ga je een verschil maken en ben jij het visitekaartje van AP Support. Wij zijn jouw coach op weg naar succes! Naast inspanning is er bij ons ook genoeg ruimte voor ontspanning in de vorm van borrels, activiteiten en inspirerende bijeenkomsten.

José Hubers

Recruiter - AP Support

Femke Post-Yildiz

Recruiter - AP Support

Janou van Eeuwijk

Recruiter - AP Support