De Resultaatmakers

Carrière


patroon

Starters

Wij zijn doorlopend op zoek naar zowel starters als ervaren krachten binnen de financiële dienstverlening. Bij AP Support bieden wij jou de mogelijkheid om (verder) door te groeien binnen jouw vakgebied. Dit doen we door samen met jou te zorgen dat jij je blijft ontwikkelen, bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingen en cursussen, of door je te introduceren binnen onze community’s zoals die van Zorg of IT.

Ervaren professionals

Ook bieden wij vaste functies en opdrachten voor ervaren professionals en freelancers. Beschik jij over enkele jaren relevante werkervaring en de benodigde (vak)diploma’s binnen de financiële dienstverlening of de (semi)overheid? Dan is AP Support op zoek naar jou! Wij helpen je graag met je ontwikkeling naar de top in jouw vakgebied! Of het nu gaat om werken in een projectgroep of het werken in een bestaand team van een opdrachtgever, dit behoort beide tot de mogelijkheden. Ook wanneer je overweegt om de stap naar freelancen te maken, ondersteunen wij jou hier graag bij. Wij maken van jouw ambitie, onze uitdaging!

Neem snel contact met ons op via het formulier op deze pagina, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële dienstverlening! We zien jou graag binnenkort bij ons op kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Testimonials
ar quotes
Stephan Schram linkedin
Senior Consultant - AP Support

Samen met de klant kom ik tot oplossingen, die echt toegevoegde waarde leveren. Dit geeft veel energie!

Lees meer > ar quotes
ar quotes
Gerhard de Vries linkedin
Business Analist - Oud-medewerker AP Support

Zonder AP Support had ik waarschijnlijk niet de mogelijkheid gehad om verschillende "keukens" van meerdere multinationals te ervaren.

Lees meer > ar quotes
ar quotes
Bram Schouten van der Velden linkedin
Junior Consultant - AP Support

AP Support biedt me de mogelijkheid om mijn enthousiasme om te zetten in productiviteit.

Lees meer > ar quotes
ar quotes
Paulien Gums linkedin
Senior Consultant Plus - AP Support

Ik kwam in 2005 in dienst, heb veel geleerd en me kunnen ontwikkelen. De opdrachten pasten goed in mijn groeiambitie.

Lees meer > ar quotes

Onze vacatures

(Junior) Consultant Pensioen

button

MBO-4 Finance Traineeship

button

Junior Hypotheekacceptant (Amersfoort)

button

HBO/WO Finance Traineeship

button

Projectmedewerkers Naverrekenen

button

Traineeship Bancair

button

Traineeship Business IT

button

(Junior) Consultant Zorg

button

Junior Consultant Bank & Hypotheken (MBO4/HBO)

button

Interim Consultant (freelance of projectcontract)

button

Ervaren Hypotheekacceptant

button

Schadebehandelaar

button

Claimbehandelaar AOV

button
Bekijk alle Vacatures
Traineeship patroon

Trainees

In de video hiernaast vind je meer informatie over ons Traineeship, waarin we jou helpen om meer uit jezelf te halen. We bieden je opleidingen, uitdagende functies bij onze opdrachtgevers en stellen een persoonlijke loopbaancoach aan je beschikbaar! Wat jouw ambitie ook is, wij bieden uitgebreide mogelijkheden om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw doel.

Heb jij je HBO- of WO-diploma op zak en wil je aan de slag in de financiële dienstverlening? Dat kan bij AP Support!

Iedere maand starten wij een nieuwe traineeklas. Zit jij daar bij? Met ruim 200 collega-consultants bouw je tevens een groot netwerk op. Dus ben jij afgestudeerd maar nog lang niet uitgeleerd? Dan past ons Traineeship Financiële Dienstverlening bij jou!

Meer weten? Bekijk de filmpjes hiernaast en hieronder, solliciteer direct, of laat op deze pagina vrijblijvend je cv achter.

Kennismaken?

Vrijblijvend kennismaken?

Laat hier gerust je contactgegevens achter, dan laten wij wat van ons horen! Wil je ook je cv achterlaten? Upload ‘m hier. Hoeft niet, mag altijd! Wij nemen meteen contact met je op als we een goede match zien!


Carrière patroon patroon

Indruk van eerste weken Traineeship

We bieden jou een vliegende start door middel van vakgerichte opleidingen en uitdagende opdrachten. Met deze opgedane kennis ga je een verschil maken en ben jij het visitekaartje van AP Support. Hiernaast zie je een impressie van wat je de eerste weken zoal te wachten staat. Naast inspanning is er bij ons ook genoeg ruimte voor ontspanning in de vorm van borrels, activiteiten en inspirerende bijeenkomsten.

Onze recruiters

Jacomine de Visser

Manager Recruitment - AP Support

José Hubers

Recruiter - AP Support

Femke Post-Yildiz

Recruiter - AP Support

Amber van Voorst

Recruiter - AP Support

Janou van Eeuwijk

Recruiter - AP Support