Claimbehandelaar schade en inkomen gezocht en inhuren

Claimbehandelaar schade en inkomen gezocht?

We zorgen voor specialisten die weten waar het beter kan binnen verouderde systemen. En die het belang kennen van ‘first time right’.

Onze consultants beoordelen nieuwe en bestaande claims. Ze voeren die op de juiste wijze in en voeren mutaties door waar dat nodig is. Onze interim claimbehandelaar schade en inkomen vormt de spil tussen u als manager, de tussenpersonen en de casemanager van een Arbodienst.

Wilt u een ervaren claimbehandelaar schade en inkomen inhuren? Wij kennen de wereld van verzekeren en leveren uitsluitend consultants met HBO- of WO-denk- en werkniveau. Zet onze specialisten in als interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen verzekeringen.

Onze consultants hebben minimaal een aantal jaar relevante werkervaring en diverse opleidingen en/of aanvullende trainingen genoten om hun kennisniveau hoog te houden. Dat is één van de kerncompetenties van AP Support. Dus wordt er een claimbehandelaar schade en inkomen gezocht? Ze zijn op de hoogte van thema’s zoals fraude, naverrekenen, casemanagement en bijvoorbeeld schadepreventie en compliance.

De interim claimbehandelaar schade en inkomen die u inschakelt kent de procesgang op afdelingen, signaleert knelpunten en stelt verbeterpunten voor. Bovendien kennen onze consultants de wet- en regelgeving in bijvoorbeeld de inkomensmarkt, net als op andere relevante gebieden zoals schade. Uiteraard zijn zij in het bezit van de juiste Wft-diploma’s.

Claimbehandelaar schade en inkomen op HBO+/ WO-niveau.

De claimbehandelaar schade en inkomen die u kunt inhuren heeft minimaal HBO- of WO-denk- en werkniveau. Daarnaast hebben ze minimaal een aantal jaar ervaring in de praktijk. Dat betekent dat ze weten wat er belangrijk is bij preventiemaatregelen, dat ze op de hoogte zijn van het optierecht en ondertussen goed zijn in het contact met verzekerden en andere betrokkenen.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Zoekt u een interim claimbehandelaar schade en inkomen of een specialist op projectbasis? Onze consultants zijn bovendien beschikbaar als Resultaatmaker. Wij helpen budgettaire verrassingen en gemiste deadlines te voorkomen. Door het maken van een analyse van uw organisatie kunnen wij vooraf aangeven wat het resultaat is dat wij binnen de gestelde deadline in uw project kunnen realiseren. U weet dan ook op voorhand wat onze beloning zal zijn. Fixed price. Dat voorkomt verrassingen.

Op die manier lossen we met bijvoorbeeld onze claimbehandelaar schade en inkomen capaciteitsvraagstukken op, optimaliseren we processen en leveren we voor de deadline het gewenste resultaat.

Onze professionals kennen de (IT-)systemen waarmee organisaties werken en weten dankzij hun ervaring bovendien hoe de branche in elkaar zit.

Een claimbehandelaar schade en inkomen gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Chris Wester

Business Manager Bancair, Hypotheken en Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.