De Resultaatmakers

Business IT

Branche about sideblock patroon

Solutions in Business Improvement

De wereld verandert en hij verandert snel! Hoe ziet het verzekeren of het bankieren van de toekomst eruit? Dankzij de enorme ontwikkelingen op het vlak van IT & Automatisering zijn dit vragen die tegenwoordig aan de orde van de dag zijn. Van uw businesspartner mag u verwachten dat deze u op verschillende manieren kan ondersteunen in de vele verbeterslagen die uw organisatie doorvoert. Één die meedenkt en plannen naar hogere niveaus kan tillen.

AP Support beschikt over consultants die ondernemend zijn en lef tonen als het gaat om het optimaliseren van uw performance. Voor ons betekent innovatie het aanreiken van slimme oplossingen op maat, ook in de IT-branche. Wij hebben een bewezen track record als het gaat om het leveren van consultants met kennis over en ervaring binnen de financiële dienstverlening.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met ons Business Team IT: 
itbusinessline@apsupport.nl

IT bolletjes-pattern

Over ons Traineeship Business IT

Al meer dan 20 jaar leiden wij starters op de arbeidsmarkt op om aan de slag te gaan binnen de financiële dienstverlening. Ook op het snijvlak van business en IT geven wij jou alle tools en coaching om je klaar te stomen voor jouw carrière in de IT. Hierbij richten we ons op duurzame ontwikkeling van jouw (unieke) skills. Jij staat aan het roer!

IT’s about you! Onze focus ligt op het menselijke aspect; de techniek is uiteraard belangrijk, maar dit is het middel en niet het doel. Of je een verhaal schrijft met potlood of met pen is irrelevant: het gaat om jouw uiteindelijke verhaal! Daarom zijn onze opleidingen gericht op inhoudelijke (operationele) vakkennis en processen in plaats van op de systemen en de code. Zo kan iedereen met interesse in IT bij ons Traineeship Business IT terecht. Hieronder zie je hoe het ontwikkelpad eruit ziet. Meer weten over alle mogelijkheden en specialisaties binnen het Traineeship? Klik dan hieronder!

Roadmap van ons Traineeship Business IT

Wouter Mertens

Business Manager IT

Nieuws