Geef jouw carrière in de financiële sectoreen boost

Al ruim 2.000 young professionals hebben bij ons hun start gemaakt in de financiële dienstverlening.

traineeships

Uitdagende traineeships

Klaar voor de kickstart van jouw carrière in de financiële wereld? Terwijl je vakinhoudelijke kennis opdoet en jezelf persoonlijk en professioneel flink ontwikkelt, krijg je de kans om de gaafste banen in finance te verkennen.

professionals

Ook voor professionals

Jouw ambitie is onze uitdaging! Heb je al een aantal jaren werkervaring binnen de financiële dienstverlening? Ook dan ben je bij AP Support aan het juiste adres.

interim of freelance

Als interim of freelancer

Aan de slag op interimbasis, als vakspecifieke specialist, zij-instromer of freelancer? Het kan allemaal.

Career in finance

 

“Bij AP Support word ik begeleid in mijn carrière, van starter naar professional. Ik kan ontdekken welke rol het beste bij mij past, terwijl ik gaandeweg mijn skills ontwikkel en mijn talenten benut.”

 Jeroen, één van onze collega’s

Op zoek naar een traineeship, een tijdelijke opdracht als gedetacheerde, interim specialist of freelancer? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kansen en uitdagingen in deze sector

Waarom werken in de financiële dienstverlening? Omdat deze branche enorm in ontwikkeling is en jou dus veel uitdagende mogelijkheden biedt!

Een belangrijke uitdaging:

De Wet Toekomst Pensioen

De WTP zorgt voor een enorme financiële transitie in Nederland. Draag jij bij aan een rechtvaardige herverdeling van de enorme pensioenpot? Start je carrière binnen de pensioenwereld! Wij zijn al 25 jaar de beste opstap.

Een belangrijke ontwikkeling

Nog zo’n vraagstuk waar jij je in vast kunt bijten: hoe kunnen we in de toekomst kwalitatief goede zorg blijven leveren, die betaalbaar en toegankelijk is voor iedereen? Jij maakt het verschil, door aan te slag te gaan met data, procesoptimalisatie en verandertrajecten.

Je bent aan het juiste adres

Starter, ervaren kracht of expert in finance?

Wij hebben de juiste baan voor jou.

Student of net afgestudeerd?
Jij krijgt support van AP, ongeacht jouw studieachtergrond. Wij geloven dat iedereen het kan maken binnen de financiële wereld. Ook als je geen relevante studie of werkervaring hebt. AP Support leidt jou op tot expert die echt van toegevoegde waarde is.
Al ervaring binnen de financiële sector?
Ook voor ervaren krachten bieden we mooie kansen bij onze opdrachtgevers. Als freelancer of interim professional helpen we je graag aan een passende opdracht. Wil je een carrièreswitch maken? Daar ondersteunen we jou als zij-instromer graag bij.
Financieel specialist?
Ben je een expert binnen een specifiek vakgebied in de finance? Bijvoorbeeld als zelfstandige, actief binnen de branche zorg, pensioen, het bankwezen of de verzekeringswereld? Zie hieronder wat we voor elkaar kunnen betekenen.

werk dat bij jou past

Op zoek naar een traineeship, baan of interim klus?

Je bent op de juiste plek.

Traineeships
Detachering
Interim

Traineeship Finance

Dit traineeship is voor afgestudeerd talent dat zijn of haar carrière wil starten bij verschillende toonaangevende bedrijven in de financiële sector. Iemand met lef en ambitie die persoonlijke groei ziet als een kans om het meeste uit zichzelf te halen. En die onder begeleiding van coaches en ervaren finance professionals zijn vakkennis en skills wil uitbreiden. Jouw ontwikkeling staat voorop.

Detachering

Heb je al wat ervaring binnen de finance? En wil je nog meer stappen maken? Wij helpen je graag met een traject op maat. Op basis van detachering kun je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Denk aan de grote (zorg)verzekeraars, banken en pensioenuitvoerders van Nederland. Voor korte of voor langere tijd!

Interim professionals

Ben je freelancer (zzp) en beschikbaar op interim-basis? Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen! Wij bemiddelden al jaren met succes tussen vooraanstaande financials en vakbekwame professionals. AP Support is graag de betrouwbare partij waar jij op terug kunt vallen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze recruiters of via het formulier onderaan deze pagina.

openstaande functies

Financiële vacatures

 

Employee stories

Lees de ervaringen van enkele van onze collega’s.

Traineeship Testimonial - Borkán
“Ik startte samen met 7 andere starters in mijn traineeklas. De eerste kennismaking was gelijk gezellig. De eerste weken van het traineeship bestonden naast kennismaken, uit het studeren voor en het halen van de Wft Basis. Ook kregen we verschillende masterclasses en cursussen, zoals een...
Lees meer
Borkán
Consultant Verzekeren
“Ik startte samen met 7 andere starters in mijn traineeklas. De eerste kennismaking was gelijk gezellig. De eerste weken van het traineeship bestonden naast kennismaken, uit het studeren voor en het halen van de Wft Basis. Ook kregen we verschillende masterclasses en cursussen, zoals een Excelcursus, CV-training en een persoonlijke identiteitstest. De begeleiding en opleiding was helder, dat was fijn. Je wist precies wat er wanneer op het programma stond, heel handig en duidelijk.”
Traineeship Testimonial - Borkán
Borkán
Testimonial Janet – Consultant Zorg
“In april 2020 ben ik begonnen met mijn traineeship bij AP Support. Al snel kon ik aan de slag als adviseur PGB bij Coöperatie VGZ. Daarnaast kon ik me bezig gaan houden met procesoptimalisatie binnen mijn team. Inmiddels ben ik accountmanager bij een grote overkoepelende zorginstelling....
Lees meer
Janet
Consultant Zorg
“In april 2020 ben ik begonnen met mijn traineeship bij AP Support. Al snel kon ik aan de slag als adviseur PGB bij Coöperatie VGZ. Daarnaast kon ik me bezig gaan houden met procesoptimalisatie binnen mijn team. Inmiddels ben ik accountmanager bij een grote overkoepelende zorginstelling. Ik ben blij om mijzelf via AP Support verder te ontwikkelen en veel te leren!”
Testimonial Janet – Consultant Zorg
Janet
Traineeship Testimonial - Twan
"Bij mijn eerste opdracht bij Nationale Nederlanden was ik actief binnen de administratie omtrent pensioenen. Daarmee draag je bij aan het ontzien van de NN-medewerkers bij hun werkzaamheden en zorgen wij ervoor dat hun dienstverlening optimaal blijft. Inmiddels heb ik gewerkt voor meerdere opdrachtgevers. Na kijkjes in verschillende keukens ben ...
Lees meer
Twan
Accountmanager Pensioen
"Bij mijn eerste opdracht bij Nationale Nederlanden was ik actief binnen de administratie omtrent pensioenen. Daarmee draag je bij aan het ontzien van de NN-medewerkers bij hun werkzaamheden en zorgen wij ervoor dat hun dienstverlening optimaal blijft. Inmiddels heb ik gewerkt voor meerdere opdrachtgevers. Na kijkjes in verschillende keukens ben ik nu accountmanager Pensioen."
Traineeship Testimonial - Twan
Twan

Onze cultuur

We believe in Amazing People

Wij ontwikkelen talent door unieke vaardigheden en potentieel te ontdekken en benutten. Wij hebben passie voor de financiële dienstverlening en het ontwikkelen van mensen. Dit is de drijvende motor die ons energie geeft om net dat extra stapje te zetten en het verschil te maken.

Betrouwbaar door onze 25 jaar expertise en ervaring. Wij zijn transparant, consistent en komen onze beloften na. Opdrachtgever of medewerker, op AP Support kun je bouwen. Samen jouw passie ontdekken en investeren in datgene waar jouw kracht ligt. Daar doen wij het voor. We inspireren jou om het optimale uit jezelf en jouw carrière te halen.

contact

Stel je vragen

mogelijkheden voor jou

Welke baan staat jou op het lijf geschreven?

Zorgbemiddelaar

In de functie als zorgbemiddelaar help je cliënten die onder de Wet Langdurige Zorg vallen bij de keuze voor een zorgaanbieder. Hierbij kijk je of de cliënt gebruik wil maken van Zorg in Natura (ZIN), het persoonsgebonden budget (PGB) of een combinatie van beide. Je inventariseert de hulpvraag en wensen van de cliënt, geeft advies en voert bewustekeuze-gesprekken.

Pensioenexpert

Als pensioenspecialist ken jij de pensioenontwikkelingen en wet- en regelgeving uiteraard als je broekzak. Houd jij van data, datakwaliteit en/of pensioencommunicatie? Je kunt jezelf dan specialiseren als communicatiemedewerker, rekenaar of developer. Zo optimaliseer je bijvoorbeeld de customer journey, verhuis je alle data of implementeer je nieuwe systemen bij een groot pensioenfonds. De continu veranderende pensioenwereld zorgt altijd weer voor een nieuwe uitdaging!

Fraudespecialist Zorg

Als fraudespecialist Zorg speur jij fraude en misstanden op bij bijvoorbeeld VGZ, CZ, Zilveren Kruis of ONVZ. Je voert complexe, specialistische en soms langdurige externe fraudeonderzoeken uit en zorgt ervoor dat achterstanden worden weggewerkt. Met de juiste analyses bouw jij zorgvuldig fraudedossiers op waarmee de fraudezaken uiteindelijk worden opgelost. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan betaalbare en eerlijke zorg.

Adviseur PGB

Als adviseur persoonsgebonden budget (PGB) werk je op een zorgkantoor bij een van onze opdrachtgevers. Je neemt complexe vraagstukken, aanvragen en klachten rondom het PGB in behandeling. Je informeert de cliënt over de procedure en het tijdspad en je houdt hem of haar tijdens het proces continu op de hoogte. Je voert daarnaast kwaliteitscontroles voor de afgegeven PGB-budgetten uit en je kijkt hoe je processen kunt optimaliseren. Ook werk je nauw samen met andere afdelingen om fraude en misbruik op te speuren en af te handelen.

Belcoach

In de functie als belcoach ga je aan de slag bij een bank als ING, Rabobank of ABN AMRO. Je coacht medewerkers hoe ze een succesvol telefoongesprek met klanten kunnen voeren. Voor een bank is het essentieel om een prettige relatie te onderhouden met zijn klanten. Naast inhoudelijke kennis zijn vooral de zogenaamde soft skills belangrijk, zoals tone of voice, structuur en woordkeuze. Je draagt zo op een waardevolle manier bij aan sterkere relatie tussen de bank en zijn klanten.

Procesmanager

Als procesmanager zorg je ervoor dat alle processen goed en efficiënt verlopen. Je brengt verbeteringen aan in het proces, zet nieuwe processen op, verzamelt kwalitatieve en kwantitatieve data van de diverse afdelingen en vertaalt die naar concrete acties. Ook ben jij de troubleshooter die als dat nodig is de juiste mensen inschakelt, met hen communiceert en beslissingen neemt. Samen met het development team of een business analist maak jij het proces toekomstbestendig.

Specialist KYC/CDD

Als specialist Know Your Client (KYC) spoor je illegale praktijken bij banken en andere financiële instellingen op. Je doet onderzoek naar geldstromen, bedrijfsstructuren en naar de mensen in en rondom deze bedrijven. Dankzij jouw analytische inzicht weet je effectief witwaspraktijken en financieringen van terrorisme op te sporen en een halt toe te roepen.

Financieel Adviseur

Tijdens je finance traineeship maak je kennis met verschillende functies bij grote banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Zo start je bijvoorbeeld eerst in een functie als acceptant van hypotheken of (schade)verzekeringen, waarbij je aanvragen en mutaties van particulieren voor een hypotheek of verzekering beoordeelt en verwerkt. Met deze ervaring stroom je dan door naar de functie als hypotheekadviseur of financieel adviseur. Met de kennis die je hebt van de financiële wereld en de fiscale spelregels, ontzorg je de klanten bij al hun financiële vragen. Je zorgt altijd voor resultaat: een eerlijk en betrouwbaar advies (of fikse rentekorting).

waar je aan de slag kunt

Werk voor onze toonaangevende opdrachtgevers in de branche

Mensen ontzorgen door, soms achter de schermen, een grote bijdrage te leveren. Bijvoorbeeld door klanten te helpen met hun bankzaken, met leningen en hypotheken, of met hun verzekeringen, zorgvragen of pensioen. Werken binnen finance betekent altijd dat je iets doet om jezelf én een ander verder te brengen.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter of neem contact op met een van onze collega’s.

voor partners in business

Ben je opdrachtgever?

Ontdek onze oplossingen.

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.