Klantadviseur gezocht en inhuren

Een klantadviseur gezocht binnen banken en hypotheken?

Wij begrijpen hoe de toezichthouder meekijkt en wat dat vraagt van het analytisch vermogen en de flexibiliteit van medewerkers.

Onze adviseurs zijn sterk in het contact met klanten, zowel particulier als zakelijk. Dus gaat het om zakelijk bankieren, om vermogensbeheer of om Bijzonder Beheer? Het vraagt om een nauwkeurige en zorgvuldige aanpak, waarbij tact een belangrijke rol speelt.

U kunt een klantadviseur inhuren binnen uw bank of hypotheekinstelling. Wij zorgen voor een consultant die de wereld van hypotheken of banken kent. Dat voorkomt dat er veel tijd nodig is om iemand in te werken. In plaats daarvan kunt u binnen de organisatie snel schakelen, bijvoorbeeld om de capaciteit uit te breiden.

De interim klantadviseur zal zich bijvoorbeeld richten op het debiteurenbeheer. Zijn er klanten in financiële problemen gekomen? Moet er een creatieve oplossing komen, die past binnen de richtlijnen en de opgestelde visie van de organisatie? Het zijn situaties waarin onze Klantadviseurs zich moeiteloos aanpassen aan wat er binnen het bedrijf belangrijk is.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen banken en hypotheken.

Onze consultants gaan graag voor u aan de slag als klantadviseur binnen banken en hypotheken. We vinden het bij AP Support belangrijk dat ze die wereld goed kennen.

Wij zorgen voor een specialist die weet hoe vermogensbeheer, zakelijk bankieren of bijvoorbeeld hypotheken in elkaar zitten. Dat betekent dat ze maatwerk kunnen leveren.

Dus moet er een herstructurering van betalingen komen? Lukt het niet om de reguliere rente-aflossingen te doen of moet de structuur van een hypotheek op de schop? De inhoudelijke kennis van onze specialisten maakt het makkelijker om daarmee snel te schakelen.

Klantadviseur op HBO+/ WO-niveau.

We hechten bovendien veel waarde aan het opleidingsniveau van onze consultants, bijvoorbeeld als ze aan de slag gaan als interim klantadviseur. Ze hebben een opleiding op HBO- of WO-niveau achter de rug en de benodigde Wft-diploma’s op zak. Dit garandeert een sterk analytisch vermogen, net als de flexibiliteit om de organisatie zo snel mogelijk goed te leren kennen.

Daarnaast hebben onze specialisten en consultants die werken als klantadviseur binnen banken en hypotheken altijd een aantal jaar relevante werkervaring. Ze kennen veel van de systemen waar de meeste bedrijven mee werken. Bovendien houden ze scherp wat de klant verwacht en waar de ruimte ligt om te bewegen.

Naast klantadviseurs bieden wij onder andere ook:

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmaker.

Wilt u een klantadviseur inhuren, bijvoorbeeld binnen uw bank of hypotheekinstelling? Dat kan als interim specialist of op projectbasis. Bovendien kunt u onze consultants inschakelen in een Resultaatmakers-traject.

Dus wordt er een klantadviseur gezocht? Wij helpen u het capaciteitsvraagstuk op te lossen. Bovendien helpen we processen te verbeteren en zullen we het afgesproken resultaat al vóór de deadline leveren. Ook geven we vooraf aan wat de beloning zal zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent en we eventuele verrassingen voorkomen.

Wij hebben meer ervaring dan veel andere consultancybureaus en kennen de (IT-)systemen waar onze klanten mee werken.

Een klantadviseur gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar.

Chris Wester, Businessmanager Bancair, Hypotheken en Verzekeren bij AP Support

Chris Wester

Business manager Bancair, Hypotheken en Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.