Medewerker pensioenbeheer gezocht en inhuren

Een medewerker pensioenbeheer gezocht?

Inhuren is eenvoudig. Wij zorgen voor een consultant die op de hoogte is van het pensioenakkoord en de actuele pensioenontwikkelingen. Bovendien heeft de specialist altijd minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Dus staan de budgetten onder druk of loopt de capaciteitsdruk op? Onze specialisten zijn flexibel beschikbaar en hebben bovendien weinig tijd nodig om ingewerkt te worden.

De interim medewerker pensioenbeheer zal één of meerdere pensioenadministraties voeren voor klanten, bijvoorbeeld pensioenfondsen. Nauwkeurigheid, kwaliteit en servicegerichtheid staan daarbij natuurlijk hoog in het vaandel. Dus gaat het om de verwerking van mutaties, om de controle op de administratie of het verzorgen van deelnemerscommunicatie? Het zijn allemaal taken waar onze consultants goed mee uit de voeten kunnen. Ze kennen het belang van integriteit en goede informatiebeveiliging, en passen zich moeiteloos aan de nieuwe werkomgeving aan.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze consultants begrijpen pensioenen.

Bij AP Support vinden we het heel belangrijk dat specialisten op de hoogte zijn van wat er speelt in uw branche. Wij kennen de pensioenen en bijvoorbeeld de rol van pensioenfondsen, het typische klantcontact en het belang van datakwaliteit.

Vanuit die specifieke kennis zorgen we voor een specialist die bijvoorbeeld de juiste informatie bij de juiste personen kan aanleveren. Dus wordt er een medewerker pensioenbeheer gezocht? Wij helpen u die in te huren. Uiteraard hebben onze consultants al gewerkt met allerlei IT-systemen, waarvan ze al goed van op de hoogte zijn of het snel onder de knie krijgen.

Medewerker pensioenbeheer op HBO+/ WO-niveau.

Een interim medewerker pensioenbeheer heeft bij ons altijd minimaal een aantal jaar relevante werkervaring. Dat garandeert een medior of senior medewerker die een aantal van de bij u gebruikte systemen waarschijnlijk al kent. En die in ieder geval op de hoogte is van eventuele gevoeligheden in de branche of specifieke pensioencommunicatie die afwijkt van wat buiten de sector gebruikelijk is.

Daarnaast zijn de consultants altijd HBO- of WO-geschoold. Dit garandeert een belangrijke mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen, om snel te kunnen schakelen. Onze interim professionals zijn meteen inzetbaar binnen pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en pensioenverzekeraars, zodat u daar als organisatie direct de waarde van ervaart.

We werken op deze manier al voor bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, TKP, Achmea en APG. We weten wat er speelt binnen de wereld van pensioen en zorgen voor medewerkers die daarmee uitstekend kunnen omgaan.

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Interim, op projectbasis of als Resultaatmakers-traject.

Wilt u een medewerker pensioenbeheer inhuren? Dat kan op een aantal verschillende manieren. Vanzelfsprekend kunt u kiezen voor een interim professional of een specialist op projectbasis.

Daarnaast kunnen we een Resultaatmaker traject inzetten. Dat betekent dat we een compleet capaciteitsvraagstuk oplossen, de processen helpen te verbeteren én voor de afgesproken deadline het verwachte resultaat leveren. Dat doen we voor een vooraf afgesproken beloning, zodat ook de impact op uw budget op voorhand duidelijk is en dit niet tot verrassingen kan leiden. Het betekent in de praktijk dat u met een medewerker pensioenbeheer van AP Support altijd precies weet waar u aan toe bent.

We hebben doorgaans veel meer ervaring dan legio andere consultancybureaus en zijn bovendien sterk gecertificeerd. Dat betekent dat we werken volgens de strengste normen en eisen voor kwaliteit.

Een medewerker pensioenbeheer gezocht en inhuren? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)35 699 11 66, stuur ons een e-mail naar info@apsupport.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

 

Vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.Contact opnemen

Onze tevreden klanten.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Rony Eltink

Business Manager Pensioen

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.