Hét Traineeship Finance

Wij begrijpen het als je weinig werkervaring hebt. Dat je jouw talent nog moet ontdekken voor je het kunt benutten, en dat je hier de juiste begeleiding bij nodig hebt. Dit traineeship is bedoeld voor jonge starters die bereid zijn om zichzelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Die ervaring willen opdoen en die er klaar voor zijn écht in hun eigen carrière te investeren. Jij aan kop, wij het (ervaren) steuntje in de rug.

Is ons traineeship iets voor jou?

Verdien goed

Jouw inzet tijdens het traineeship wordt beloond met €2.650 bruto per maand (HBO/WO). Daarnaast trakteren we jou op training en opleidingen, coaching en een leaseauto of reiskostenvergoeding. Andere behoeften? We denken met je mee.

Efficiënt ontdekken

Jij gaat met verschillende opdrachten aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hierdoor kom jij erachter wat je sterke en zwakke punten zijn, waar je passies liggen en hoe jouw ideale carrière eruitziet.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens deze opdrachten word jij operationeel begeleid door onze professionals met ervaring. Ook ga je samen met een toegewezen manager vanuit AP Support aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en het vormgeven van je carrièrepad.

Maak het verschil

Wie impact wil maken, moet bereid zijn om de vaardigheden uit het vak aan te leren. Stap voor stap. Geen afgesneden bochten, maar een zorgvuldig afgelegde route. Waarmee jij een basis legt waar je de rest van je carrière op kunt bouwen.

Sterk netwerk opbouwen

Als trainee kun jij bouwen op ons vertrouwde netwerk waar wij al 25 jaar mee samenwerken. Dit zijn grote organisaties in de sectoren pensioen, bank en hypotheek, verzekeren en zorg.

Je gezondheid op 1

Als sponsor van topsporters vinden wij jouw mentale en fysieke gezondheid belangrijk. Zo krijg je onder meer korting op je zorgverzekering en organiseren we regelmatig (sportieve) workshops, clinics en activiteiten.

Over onze finance traineeships.

Dit traineeship is voor kandidaten met lef en ambitie. Die bereid zijn om te investeren in zichzelf, met onze hulp. Om zo je carrière richting te geven en eruit te halen wat erin zit. Onder begeleiding van coaches en ervaren finance professionals ga jij jouw talent ontdekken én benutten. Het is een vereiste dat je een diploma hebt op hbo of wo-niveau, maar je hoeft geen financiële achtergrond te hebben. Dus ook als jij een switch maakt, mag je er bij ons bij.

Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. What’s in it for you:

– Wij bieden jou een startsalaris van €2.650 (incl. vakantiegeld). Na één jaar kun je al maximaal € 3.250,- verdienen en na 2 jaar maak je weer de volgende stap. Je salaris groeit zo door met jouw ontwikkeling.

– Een flexibele, duurzame mobiliteitsregeling: je kunt kiezen voor onze geheel elektrische Volkswagen ID3 Pro. Of ga je liever met het OV (NS Businesscard), of stap je op de fiets? Je kunt ook met je eigen vervoersmiddel reizen. Aan jou de keuze!

– Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd met 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid van onbetaald verlof voor bijvoorbeeld een langere wereldreis!

– Jouw ontwikkeling staat centraal! Je krijgt een coach om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, we bieden een uitgebreid pakket aan opleidingen aan en in ons IOP-gesprek (Individueel Ontwikkel Plan) gaan we aan de slag met jouw professionele ontwikkeling. Je krijgt daarbij ondersteuning van de ex-topsporters van het gerenommeerde bedrijf Talent Academy Group (dat veel Nederlandse topsporters coacht), om zo ook echt jouw persoonlijke doelen te bereiken.

– Wij tonen onze duurzaamheidsambities aan met onze FIRA (MVO) certificering en ondersteuning van Stichting Het Vergeten Kind. 

Kies voor een persoonlijke, familiaire werkomgeving waarin iedereen jou ként en je dus geen nummer bent!

Voor welke functies word je zoal opgeleid?

Zorgbemiddelaar
Adviseur PGB
Fraudespecialist Zorg
Pensioenexpert
Belcoach
Procesmanager
Specialist KYC/CDD
Hypotheekadviseur

Zorgebemiddelaar

In de functie als zorgbemiddelaar help je cliënten die onder de Wet Langdurige Zorg vallen bij de keuze voor een zorgaanbieder. Hierbij kijk je of de cliënt gebruik wil maken van Zorg in Natura (ZIN), het persoonsgebonden budget (PGB) of een combinatie van beide. Je inventariseert de hulpvraag en wensen van de cliënt, geeft advies en voert bewustekeuze-gesprekken.

Adviseur PGB

Als adviseur persoonsgebonden budget (PGB) werk je op een zorgkantoor bij een van onze opdrachtgevers. Je neemt complexe vraagstukken, aanvragen en klachten rondom het PGB in behandeling. Je informeert de cliënt over de procedure en het tijdspad en je houdt hem of haar tijdens het proces continu op de hoogte. Je voert daarnaast kwaliteitscontroles voor de afgegeven PGB-budgetten uit en je kijkt hoe je processen kunt optimaliseren. Ook werk je nauw samen met andere afdelingen om fraude en misbruik op te speuren en af te handelen.

Fraudespecialist Zorg

Als fraudespecialist Zorg speur jij fraude en misstanden op bij bijvoorbeeld VGZ, CZ, Zilveren Kruis of ONVZ. Je voert complexe, specialistische en soms langdurige externe fraudeonderzoeken uit en zorgt ervoor dat achterstanden worden weggewerkt. Met de juiste analyses bouw jij zorgvuldig fraudedossiers op waarmee de fraudezaken uiteindelijk worden opgelost. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan betaalbare en eerlijke zorg.

Pensioenexpert

Als pensioenspecialist ken jij de pensioenontwikkelingen en wet- en regelgeving uiteraard als je broekzak. Houd jij van data, datakwaliteit en/of pensioencommunicatie? Je kunt jezelf dan specialiseren als communicatiemedewerker, rekenaar of developer. Zo optimaliseer je bijvoorbeeld de customer journey, verhuis je alle data of implementeer je nieuwe systemen bij een groot pensioenfonds. De continu veranderende pensioenwereld zorgt altijd weer voor een nieuwe uitdaging!

Belcoach

In de functie als belcoach ga je aan de slag bij een bank als ING, Rabobank of ABN AMRO. Je coacht medewerkers hoe ze een succesvol telefoongesprek met klanten kunnen voeren. Voor een bank is het essentieel om een prettige relatie te onderhouden met zijn klanten. Naast inhoudelijke kennis zijn vooral de zogenaamde soft skills belangrijk, zoals tone of voice, structuur en woordkeuze. Je draagt zo op een waardevolle manier bij aan sterkere relatie tussen de bank en zijn klanten.

Procesmanager

Als procesmanager zorg je ervoor dat alle processen goed en efficiënt verlopen. Je brengt verbeteringen aan in het proces, zet nieuwe processen op, verzamelt kwalitatieve en kwantitatieve data van de diverse afdelingen en vertaalt die naar concrete acties. Ook ben jij de troubleshooter die als dat nodig is de juiste mensen inschakelt, met hen communiceert en beslissingen neemt. Samen met het development team of een business analist maak jij het proces toekomstbestendig.

Specialist KYC/CDD

Als specialist Know Your Client (KYC) spoor je illegale praktijken bij banken en andere financiële instellingen op. Je doet onderzoek naar geldstromen, bedrijfsstructuren en naar de mensen in en rondom deze bedrijven. Dankzij jouw analytische inzicht weet je effectief witwaspraktijken en financieringen van terrorisme op te sporen en een halt toe te roepen.

Hypotheekadviseur/financieel adviseur

Tijdens je finance traineeship maak je kennis met verschillende functies bij grote banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Zo start je bijvoorbeeld eerst in een functie als acceptant van hypotheken of (schade)verzekeringen, waarbij je aanvragen en mutaties van particulieren voor een hypotheek of verzekering beoordeelt en verwerkt. Met deze ervaring stroom je dan door naar de functie als hypotheekadviseur of financieel adviseur. Met de kennis die je hebt van de financiële wereld en de fiscale spelregels, ontzorg je de klanten bij al hun financiële vragen. Je zorgt altijd voor resultaat: een eerlijk en betrouwbaar advies (of fikse rentekorting).

Traineeship ervaringen.

Lees de ervaringen van enkele van onze trainees.

Traineeship Testimonial - Borkán
“Ik startte samen met 7 andere starters in mijn traineeklas. De eerste kennismaking was gelijk gezellig. De eerste weken van het traineeship bestonden naast kennismaken, uit het studeren voor en het halen van de Wft Basis. Ook kregen we verschillende masterclasses en cursussen, zoals een...
Lees meer
Borkán
Consultant Verzekeren
“Ik startte samen met 7 andere starters in mijn traineeklas. De eerste kennismaking was gelijk gezellig. De eerste weken van het traineeship bestonden naast kennismaken, uit het studeren voor en het halen van de Wft Basis. Ook kregen we verschillende masterclasses en cursussen, zoals een Excelcursus, CV-training en een persoonlijke identiteitstest. De begeleiding en opleiding was helder, dat was fijn. Je wist precies wat er wanneer op het programma stond, heel handig en duidelijk.”
Traineeship Testimonial - Borkán
Borkán
Testimonial Janet – Consultant Zorg
“In april 2020 ben ik begonnen met mijn traineeship bij AP Support. Al snel kon ik aan de slag als adviseur PGB bij Coöperatie VGZ. Daarnaast kon ik me bezig gaan houden met procesoptimalisatie binnen mijn team. Inmiddels ben ik accountmanager bij een grote overkoepelende zorginstelling....
Lees meer
Janet
Consultant Zorg
“In april 2020 ben ik begonnen met mijn traineeship bij AP Support. Al snel kon ik aan de slag als adviseur PGB bij Coöperatie VGZ. Daarnaast kon ik me bezig gaan houden met procesoptimalisatie binnen mijn team. Inmiddels ben ik accountmanager bij een grote overkoepelende zorginstelling. Ik ben blij om mijzelf via AP Support verder te ontwikkelen en veel te leren!”
Testimonial Janet – Consultant Zorg
Janet
Traineeship Testimonial - Twan
"Bij mijn eerste opdracht bij Nationale Nederlanden was ik actief binnen de administratie omtrent pensioenen. Daarmee draag je bij aan het ontzien van de NN-medewerkers bij hun werkzaamheden en zorgen wij ervoor dat hun dienstverlening optimaal blijft. Inmiddels heb ik gewerkt voor meerdere opdrachtgevers. Na kijkjes in verschillende keukens ben ...
Lees meer
Twan
Accountmanager Pensioen
"Bij mijn eerste opdracht bij Nationale Nederlanden was ik actief binnen de administratie omtrent pensioenen. Daarmee draag je bij aan het ontzien van de NN-medewerkers bij hun werkzaamheden en zorgen wij ervoor dat hun dienstverlening optimaal blijft. Inmiddels heb ik gewerkt voor meerdere opdrachtgevers. Na kijkjes in verschillende keukens ben ik nu accountmanager Pensioen."
Traineeship Testimonial - Twan
Twan

Tijd voor ontspanning.

Naast alle training, persoonlijke groei en ambities is het af en toe ook nodig om te ontspannen. Zo heb je als finance trainee 25 vakantiedagen per jaar, zodat je gewoon lekker op vakantie kunt.

We organiseren daarnaast regelmatig evenementen, uitjes en sportwedstrijden, zoals een escape room, rondje circuit Zandvoort of een wijnproeverij. Zo laad je je batterij weer op, terwijl je ook nog eens je collega´s beter leert kennen.

Werk voor toonaangevende bedrijven en merken.

Werk ook voor deze merken.

AP Support werkt samen met toonaangevende bedrijven en merken. Denk hierbij aan Nationale Nederlanden, het RIVM, Achmea, MN en Univé.

Tijdens het finance traineeship ga je gelijk al bij verschillende organisaties aan de slag. Zo doe je in korte tijd niet alleen ontzettend veel vakkennis en werkervaring op, het staat ook nog eens goed op je CV. Een ervaring die je voor altijd meeneemt in je verdere carrière.

Hoe ziet het persoonlijke ontwikkelprogramma eruit?

Ontwikkel jezelf met onze Brain Hacks-coaches.

Wij bieden je een ambitieuze, veilige en inspirerende omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen op jouw eigen tempo. Om je te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke en professionele doelen, maken we samen met jou een ontwikkelplan op maat. Dat bestaat uit opleidingen, trainingen en coaching – uiteraard inclusief certificaten – die passen bij jouw passies en ambities.

Ook krijg je begeleiding van een van onze Brain Hacks-coaches. Met hun achtergrond in de topsport leren zij je vaardigheden die je als finance professional goed kunt gebruiken. Je leert hoe het is om te presteren onder druk, hoe je omgaat met falen en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Zo ontwikkel je een echte topsportmentaliteit die je ongetwijfeld ver gaat brengen.

Veelgestelde vragen

Algemeen
Praktische zaken
Salaris en arbeidsvoorwaarden

Kickstart jouw carrière

Solliciteer

Wil je je direct aanmelden voor een finance traineeship? Bekijk dan nu gelijk de vacature hieronder.

Ook kun je eerst een kennismakingsgesprek met één van onze recruiters plannen.

Stel je vragen

Heb je nog vragen over het finance traineeship? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze recruiters via telefoon, WhatsApp of mail.

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.