Traineeships

Laat je klaarstomen voor een carrière bij AP Support.

Wat we jou bieden.

Heb je onlangs je studie op HBO- of WO niveau afgerond? Bezit je een flinke dosis ambitie? En zie je een kickstart van jouw loopbaan in de financiële sector wel zitten? Dan is het volgen van een traineeship binnen AP Support iets voor jou!

Bij AP Support geven we je graag alle kansen om jouw talenten te verzilveren, ongeacht je opleidingsrichting. Je volgt verschillende trainingen en cursussen, zo ga je 2 Wft-diploma’s halen en kies je zelf welke branche het beste bij je past.

Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière?

Werken bij AP Support?Vacatures bekijken

Life at AP Support.

Je hebt net je diploma op zak en je bent je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Alles is mogelijk, maar wat wil je het liefst? De eerste jaren van je carrière leggen de basis voor je verdere loopbaan. Wij helpen je om jouw talenten te ontdekken.

Wat wij jou te bieden hebben: 

 

Werken bij AP Support in het traineeship

Jouw belangrijkste drijfveren en het feit dat je voldoening haalt uit je werk, bepalen voor een groot deel je werkgeluk. Wij willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk komt en dat je er zin in hebt. In perooonlijke coaching door TAG Performance word je uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen en te ontdekken waar jouw topsportmentaliteit naar voren komt. Iedere maand geven wij jou een inspirerende lunchsessie.

Om je werkgeluk nog meer te vergroten geven we je korting op een sportabonnement en is er gratis fruit op kantoor.

Zo hopen we je te blijven inspireren!

Wil je jouw talent verder ontwikkelen? Dan zul je in jezelf moeten investeren.

Om dit te kunnen doen, biedt AP Support jou persoonlijke (loopbaan)begeleiding, opleidingen en trainingen aan. Je gaat praktijkervaring opdoen bij verschillende organisaties, zodat je nieuwe rollen en werkomgevingen kunt ontdekken. Op deze manier doe je concrete ervaring op én ontwikkel je jezelf tegelijkertijd in een razend tempo.

Wij vinden het belangrijk om je regelmatig te ontmoeten en leuke dingen te doen met elkaar.

Wij weten dat het even wennen is om vanuit de studiebanken fulltime te gaan werken. Er komt veel op je af, nieuwe taken, nieuwe verantwoordelijkheden en iedere dag leer je weer wat bij. Maar na al dat harde werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

Daarom hebben we bij AP Support een activiteitencommissie die regelmatig iets organiseert. Denk hierbij aan een online escaperoom, wijnproeverij of een kookworkshop. Ook op sportief vlak gaan we ervoor! We nemen regelmatig deel aan marathons, hebben een eigen voetbalteam en rijden graag een rondje op het circuit van Zandvoort.

Opdrachten hebben we in verschillende kleuren, maten en vormen. Zo kun je aan de slag bij een pensioenfonds als pensioenspecialist of als claimbehandelaar bij een verzekeraar. Binnen de branche naar jouw keuze kun jij ontdekken welke rol goed bij jou past en waar jouw talent optimaal tot zijn recht komt.

Wij geloven dat, als jij in je element bent en je talent écht kunt benutten, de resultaten vanzelf volgen.

Wij weten dat jij het belangrijk vindt dat jouw werkgever oog en respect heeft voor mens en milieu. In ons MVO-beleid richten wij ons op het creëren van meetbare meerwaarde voor medewerkers, opdrachtgevers en maatschappij.  Zo maken we bewuste keuzes om een verantwoorde balans te bereiken tussen de 3 P’s: Planet (leefmilieu), People (het welzijn van mensen binnen en buiten AP Support) en Profit (economische resultaten). We richten ons op duurzame groei en innovatie met winst voor mens, milieu en maatschappij. Jij krijgt bijvoorbeeld de beschikking over een elektrische auto of een OV-vergoeding om naar je opdrachtgever toe te gaan.

Er zijn diverse sociaal-maatschappelijke initiatieven die wij steunen. Zo zijn wij partner van Stichting Het Vergeten Kind en organiseren wij regelmatig sponsoracties zoals het lopen van de Dam-tot-Damloop voor het goede doel. Bij het voetbalteam van AP Support doneren we een bijdrage per door ons gescoorde goal tijdens de zomervoetbalcompetitie voor bedrijven.

Op deze manier slaan wij samen twee vliegen in een klap! Jij gaat met een lach op je gezicht naar je werk en samen steunen we deze geweldige initiatieven.

Kickoff

De eerste weken van je traineeship staan in het teken van het kennismaken met AP Support, de collega’s waarmee je gaat samenwerken en het leggen van een opleidingsfundament. We stomen je klaar aan de hand van specifieke modules voor het financiële vakgebied waarin jij aan de slag gaat.

Training

Nadat je een goede basis hebt gelegd, gaan we aan de slag met je consultancyvaardigheden en soft skills. Tijdens deze workshops en masterclasses leer je over effectieve vaardigheden die je nodig hebt als volwaardige consultant bij een opdrachtgever.

Aan de slag

Nu is het tijd voor je eerste project bij de voor jou geselecteerde opdrachtgever. Je hebt nu een gedegen opleidingstraject achter de rug en bent klaar voor je eerste opdracht onder begeleiding van jouw business manager. Met jouw elektrische Volkswagen mag je op pad. Succes!

Evalueren

Na deze eerste periode is het tijd om te evalueren en te reflecteren, op jezelf en op je opdracht. Er is voldoende ruimte om je eerste ervaringen en inzichten te delen met elkaar. Groeien doe je immers samen!

Back at it

De komende maanden ga je met nieuwe inspiratie de opgedane inzichten omzetten in een leercurve. Ondertussen word je door zowel jouw businessmanager als een persoonlijke loopbaancoach ondersteund. Leren en ontwikkelen in de praktijk, zo doen we dat bij AP Support!

Afronden van je opdracht

Gemiddeld blijf je zo’n 6 maanden op een opdracht, waarna het tijd is voor een volgende stap. Met nieuwe inzichten en de opgedane ervaring is het tijd voor de volgende uitdaging!

Even bijtanken

Naast inspanning, is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning. Tijd om met collega’s van AP even bij te tanken tijdens een gezamenlijk diner of een leuke activiteit van onze activiteitencommissie. Work hard, play hard!

Op naar de volgende opdracht

Op naar de volgende opdracht! Het voordeel van detachering is dat je veel kijkjes in verschillende keukens krijgt. Je herhaalt het proces en ook deze uitdaging ga jij tot een succes maken. Altijd Positief, Altijd Praktijkgericht!

Ervaringen van andere trainees.

Onze recruiters:

Femke Yildiz

Haris Ibrahim

Recruiter
Tariq Asruf

Tariq Asruf

Recruiter

Voor deze bedrijven kun jij gaan werken.

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.