Verzekeren

Onze oplossingen voor verzekeraars, serviceproviders, intermediairs en arbodienstverleners. 

Onze oplossingen.

De schademarkt heeft vaak te maken met niet-planbare vraagstukken, teruglopende premie-inkomsten en een hogere schadelast. Daarnaast is er digitalisering nodig, zijn er voortdurend innovaties en veranderende producten en ondertussen wilt u de focus leggen op preventie. Herkenbaar?

Of het nu gaat om een oplossing voor uw capaciteitsprobleem of het volledig uit handen laten nemen van een project, onze professionals zijn er om u te ontzorgen. Wat ze zo bijzonder maakt is hun tomeloze inzet, flexibiliteit en hun vermogen om verbeteringen te signaleren én te implementeren.

Samen zorgen wij voor de beste oplossing voor uw vraagstuk. En zo beogen wij onze propositie ‘We believe in Amazing People’ waar te maken.

Chris Wester Business Manager Verzekeren

Onze diensten voor verzekeren:

Interim

Detachering

Managed insourcing

Managed outsourcing

Flexibele ondersteuning.

Wij staan klaar om u op ieder gewenst moment van dienst te kunnen zijn met flexibele ondersteuning, wanneer u het nodig heeft. Dit kan op projectbasis of door u direct door een consultant te laten ondersteunen. U kiest hierin de vorm die het beste bij uw organisatie past.

Hieronder een greep uit onze diensten en oplossingen:

Het is belangrijk voor uw organisatie om kritisch te blijven kijken naar uw bedrijfsprocessen, zodat er verbeteringen aangebracht kunnen worden waardoor u tijd en geld bespaart. Wij kunnen u hierin optimaal ondersteunen en ontzorgen door maatwerkoplossingen aan te bieden voor al uw diensten.

Door een vooraf uitgewerkte analyse van uw organisatie weet u precies welk rendement u van ons kunt verwachten. Tijdens het proces houden wij u geïnformeerd en sturen bij waar nodig. Zo behoudt u het overzicht!

Wilt u graag een analyse ontvangen zodat u weet wat de verbetermogelijkheden van processen binnen uw afdeling of organisatie zijn? Neem vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Accountmanager Verzekeren, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Tijd voor een nieuw softwaresysteem? Een conversie, ofwel de overgang naar een nieuw softwaresysteem, neemt veel tijd in beslag en komt vaak boven op uw normale werkzaamheden. Het is belangrijk zo’n conversie kundig en met beleid uit te voeren. Door het uitbesteden van zo’n traject aan een ervaren team bespaart u een hoop tijd, geld en zorgen en weet u zeker dat uw systeem weer op orde is.

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen ondersteunen en tegen welke kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Accountmanager Verzekeren, om te zien hoe wij u kunnen ontzorgen.  

Uw klanten verwachten dat hun schades snel en efficiënt, maar ook altijd zorgvuldig worden afgewikkeld. Mensen helpen zit bij onze professionals in het DNA. Zij stellen de verzekerde gerust en verwerken de claim, op welk gebied dan ook.

Heeft u behoefte aan een flexibele ondersteuning? Wij kunnen uw werkstroom in kaart brengen en u adviseren over een passende oplossing. Of dit nu per dossier is of op projectbasis, samen vinden we een passende oplossing voor uw organisatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Accountmanager Verzekeren, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Vaak levert een goed uitgevoerde naverrekening u direct een positief resultaat op. Tegen het einde van het jaar is pas bekend hoeveel medewerkers u had en wat u hen aan loon heeft betaald. Wij begrijpen dat deze klus extra werkdruk geeft en nemen u dit graag uit handen.

Wilt u graag een analyse ontvangen zodat uw weet wat uw gegarandeerde resultaat is? Neem vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Accountmanager Verzekeren.

Heeft u op een ander gebied ondersteuning en expertise nodig binnen de schademarkt of op het gebied van inkomensverzekeringen? Wij ontzorgen u graag. Het is vaak lastig voor u om vooraf in te schatten hoeveel tijd, mankracht en welke kennis er nodig is voor het succesvol afronden van zo’n project.

Wij kunnen uw vraag in kaart brengen en adviseren over een passende oplossing. Of dit nu per claim of dossier is, op projectbasis of als tijdelijke kracht, samen vinden we een passende oplossing voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Merel Kooter, onze Accountmanager Verzekeren, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Een greep uit onze finance professionals voor de verzekeringsbranche.

Professional nodig voor een andere functie? Neem contact met ons op.

 

Onze tevreden klanten:

Ons laatste nieuws.

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Merel AP Support

Merel Kooter

Businessmanager Bank & Verzekeren

Plan een persoonlijke afspraak of call

Beschikbare dagdelen
3 vragen die ik wil bespreken
Stel hier alvast je vragen. Je kan maximaal 3 vragen stellen. Druk aan de rechterkant op het + icoon om een vraag toe te voegen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.