Over AP Support

Hi! Kom jij ook op onze inhousemiddag over werken met een topsportmentaliteit?

Voor wie?

Ben jij net afgestudeerd, of bijna klaar met je opleiding op een hogeschool of universiteit?

Dan ben je je ongetwijfeld langzaam aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Wij helpen je graag met jouw zoektocht door je een kijkje in onze keuken te geven!

Wie weet is een kickstart van je carrière bij AP Support namelijk iets voor jou.

Wat kan ik verwachten?

Ben jij benieuwd hoe werken met een topsportmentaliteit eruit ziet bij onze organisatie vol Amazing People? We vertellen je er graag meer over tijdens een gezellige, inspirerende middag!

Op vrijdag 18 maart aanstaande organiseren wij een inhousedag bij ons op kantoor in Naarden. Deze duurt van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Olympisch baanwielrenner Jeffrey Hoogland is te gast om zijn ervaringen te delen tijdens een College Tour-sessie. Je krijgt ook de kans om het tegen hem op te nemen op de wattbike in een ultrakort sprintje. En natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en een borrel. Het is ten slotte vrijdagmiddag!

Aan deze inhousedag zijn geen kosten verbonden voor jou. We geven je graag op een leuke en laagdrempelige manier de kans om kennis met ons te maken.

Ik ben erbij!

Zien we jou dan? Nice! Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@apsupport.nl, dan sturen we je meer informatie toe.

Heb je vragen? Stel die ook gerust per mail!