Zorg

Onze oplossingen voor zorgverzekeraars, zorgkantoren en zorgaanbieders.

De zorg ontzorgen.

Cliënten hebben steeds complexere zorg nodig, budgetten staan onder druk en ondertussen bent u druk met de verslaglegging en verantwoording van uw werk. Herkenbaar?

Of het nu om zorgcontractering, procesoptimalisatie, fraudebeheersing, uw eindejaarscampagne of om maatwerk gaat, onze professionals zijn er om u te ondersteunen. Wat ze zo bijzonder maakt is hun passie voor de zorg, flexibiliteit en hun vermogen om verbeteringen te signaleren én deze te implementeren. Dat is waar onze merkpropositie ‘We believe in Amazing People’ vandaan komt. En zo wordt u ontzorgd!

Roos Vendrig

Onze diensten voor de zorg:

Interim

Detachering

Managed insourcing

Managed outsourcing

Onze oplossingen voor de zorg.

Het uitgangspunt is om uw bedrijfsprocessen niet alleen te verbeteren, maar ook om te innoveren. Wij brengen in kaart op welke wijze de administratieve processen binnen uw organisatie geoptimaliseerd kunnen worden. Zien wij hier kansen? Dan garanderen wij u dat het resultaat dat wij opleveren hoger is dan de kosten die u hiervoor maakt. Dat is pas ontzorgen!

Hieronder een greep uit onze diensten:

Duurzame zorg vereist dat u continu kritisch blijft kijken naar de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie, zodat er verbeteringen aangebracht kunnen worden. Zo bespaart u tijd en geld. Wij kunnen u hierin optimaal ondersteunen en ontzorgen door maatwerkoplossingen te bieden voor al uw ondersteunende administratieve of financiële diensten. Zo’n proces verloopt volgens de Agile en Lean-methodiek, zodat flexibiliteit, wendbaarheid en meetbare resultaten regelmatig en snel opgeleverd kunnen worden. Hierbij houden wij u geïnformeerd en sturen we bij waar nodig. Zodat u altijd betrokken bent en het overzicht heeft.

Wilt u graag een analyse ontvangen, zodat u weet wat de verbetermogelijkheden van uw organisatie zijn? Neem vrijblijvend contact op met Roos Vendrig, onze Directeur Zorg, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Om de continuïteit van zorg te kunnen garanderen, is een goed verloop van uw zorgcontractering van groot belang. Deze zorgt ervoor dat de zorg betaalbaar en toegankelijk blijft en er investeringen gemaakt kunnen worden in duurzame zorg voor de toekomst.

Wat wij u hierin kunnen bieden? Goede en gedegen opgeleide ondersteuning met kennis van zaken met betrekking tot het contracteringsproces. Wat zijn de processtappen, aan welke eisen moeten verantwoordingsdocumenten en rapportages voldoen en welke deadlines gelden er? Allemaal zaken die binnen dit proces cruciaal zijn om het tot een goed resultaat te brengen. Onze consultants spreken uw taal en weten wat er speelt.

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen ondersteunen en tegen welke kosten? Neem vrijblijvend contact op met Roos Vendrig, onze Directeur Zorg, om te zien hoe wij u kunnen ontzorgen.

Is uw fraudebeheersing optimaal? Door zorgvuldig met zorggeld om te gaan, houden we de zorg betaalbaar. Het is daarom belangrijk om als organisatie binnen het zorgdomein actief fraude op te sporen en tegen te gaan. Regelmatige controles zijn een belangrijk instrument hierin.

Met een scan kunnen wij vaststellen hoe uw organisatie scoort in het fraudebeheersingsproces. Alle processen worden hierbij geïnventariseerd en vermoedens van zorgfraude worden aangegeven. Een nog belangrijker aspect is natuurlijk de preventie van fraude. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen! Om die te verbeteren, bekijken wij ook het huidige fraude- en rechtmatigheids-beheersingsproces. Zo identificeren wij de verbeterpunten van uw organisatie en helpen wij u om fraude in de toekomst te voorkomen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Roos Vendrig, onze Directeur Zorg, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Jaarlijks kunnen Nederlanders wisselen van zorgverzekeraar. Deze periode loopt van medio november tot en met januari van het daaropvolgende jaar. Het doel is dat iedere Nederlander bekijkt of zijn of haar zorgverzekeraar nog aansluit bij de zorg die hij of zij denkt nodig te hebben.

Voor u een enorme kans, want een succesvolle campagne leidt vaak tot een grotere portefeuille aan verzekeringsnemers. Juist daarom is het van belang dat zo’n campagne in goede banen geleid wordt. De piek in telefoon-, chat- en mailverkeer moet goed opgevangen worden en vragen over polisdekkingen en pakketkeuzes van uw (toekomstige) klanten moeten zorgvuldig afgehandeld worden.

Onze (HBO/WO-opgeleide), Wft-gecertificeerde zorgadviseurs staan klaar om u te helpen en deze kans om te zetten in succes.

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het succes van uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met Roos Vendrig, onze Directeur Zorg.

Heeft u op een ander gebied ondersteuning en expertise nodig binnen het zorgdomein? Wij ontzorgen u graag. Neem vrijblijvend contact op Roos Vendrig, onze Directeur Zorg, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Een greep uit onze finance professionals voor de zorgbranche.

Professional nodig voor een andere functie? Neem contact met ons op.

 

Onze tevreden klanten:

Ons laatste nieuws.

Sjuul over haar start binnen Zorg

Amazing People, Over AP Support, Traineeship, Zorg

Mijn naam is Sjuul Peters, ik ben 24 jaar en ik woon in Venlo. Ik heb een bachelor in Gezondheidswetenschappen en een Master in gezondheidsbevordering. Een actueel en belangrijk thema. Toch bleek het na het...

Iris over haar rol bij het VGZ Zorgkantoor

Amazing People, Traineeship, Zorg

Mijn eerste opdracht Mijn eerste opdracht als Junior Consultant Zorg begon dit jaar bij het zorgkantoor van VGZ. Als Expert Financieel en Contractmanagement binnen het team Planning & Beheersing ben ik verantwoordelijk voor een portefeuille...

Marigona over haar ervaring binnen CZ als controlemedewerker

Amazing People, Zorg

Mijn rol Medio maart startte ik bij CZ als controlemedewerker binnen het team Plafondverrekeningen. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het uitzetten en bewaken van de vorderingen voor het omzetplafond en de handreiking naar zorgverleners. Een...

Geïnteresseerd?

Wij staan voor u klaar. 

Roos Vendrig

Roos Vendrig

Directeur Zorg

Plan een persoonlijke afspraak of call